2013-06-24 01:44:19
Φωτογραφία για Η Ουρουγουάη διέλυσε την Ταϊτή με σκορ 8-0
Με πανηγυρικό τρόπο σφράγισε τη 2η θέση στον δεύτερο όμιλο και την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών η Ουρουγουάη. Η «σελέστε» επικράτησε 8-0 της Ταϊτής στην «Αρένα Περναμπούκο», ξεκουράζοντας αρκετά από τα «όπλα» της που τα θέλει έτοιμα στον ημιτελικό απέναντι στη Βραζιλία.

Τέσσερα γκολ ο Ερνάντες, δύο ο Σουάρες που μπήκε στο 69’ για… ξεμούδιασμα, από ένα οι Λοδέιρο και Πέρες.

Το ματς:

Φορτσάτη μπήκε στο γήπεδο η Ουρουγουάη που άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με τον Ερνάντες. Στη συνέχεια οι παίκτες της Ταϊτής ξεπέρασαν το… σοκ των πρώτων λεπτών «θωράκισαν» την άμυνά τους, ωστόσο, ο Ερνάντες στο 24’ λεπτά πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση. Η εικόνα διάλυσης στην άμυνα των τυπικά φιλοξενούμενων επανήλθε και μοιραία ήρθε και τρίτο τέρμα, αυτή τη φορά από τον Πέρες στο 27’. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Ερνάντες να πετυχαίνει χατ-τρικ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ίδια εικόνα είχε και το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Ουρουγουάη πίεσε, έχασε ευκαιρίες και πέναλτι με τους παίκτες της Ταϊτής να έχουν παθητικό ρόλο. Τελικά η «σελέστε» βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα στο 61’ με τον Λοδέιρο να κάνει το 5-0 και τον Ερνάντες να νικάει στο 67ο λεπτό από την «άσπρη βούλα» τον Μεριέλ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με την υπογραφή του Σουάρες, που πέρασε στο παιχνίδι στο 69’ και πέτυχε δύο τέρματα στο 82’ και στο 89’, διαμορφώνοντας το τελικό 8-0. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ