2013-06-24 01:38:04
Φωτογραφία για Aπόλυση live στην τηλεόραση για Πογέτ! [Video]
Ο Γκους Πογέτ πληροφορήθηκε την απόλυσή του από τη Μπράιτον, την ώρα που βρισκόταν στον "αέρα" σε αθλητική εκπομπή του BBC. Δείτε το απίστευτο video.

Η Μπράιτον συμμετείχε στα πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ στο τέλος της περασμένης σεζόν, όμως η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να "τελειώσει" τον Ουρουγουανό 24 ώρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για τη φετινή σεζόν Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό, με τον άλλοτε άσο των Τσέλσι και Τοτεναμ να μαθαίνει μάλιστα την είδηση της απομάκρυνσής του από τον πάγκο, σε live τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια αθλητικής εκπομπής του BBC, με τον Πογέτ να σχολιάζει το ματς της Ισπανίας με τη Νιγηρία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και στο ημίχρονο να ακούει από τον παρουσιαστή την ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου για τη λύση του συμβολαίου του...

"Νομίζω πως το BBC θα έχει για πάντα μία σπουδαία ιστορια, επειδη το να μαθαίνει ένας προπονητής την είδηση ότι αποδεσμεύτηκε είναι εντυπωσιακό.

Δεν είχα την παραμικρή επικοινωνία, ούτε μηνύματα, ούτε e-mail. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο. Το σίγουρο είναι ότι θα καταγγείλω νομικά αυτήν την ενέργεια", δήλωσε ο 45χρονος τεχνικός.

Να σημειωθεί πως ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέλαβε το τιμόνι της Μπράιτον το Νοέμβριο του 2009 και την οδήγησε στην Τσάμπιονσιπ, ενώ φέτος έφτασε κοντά στο να πανηγυρίσει την άνοδο της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Πογέτ μαθαίνει στον "αέρα" την απόλυσή του:
sport24.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ