2012-04-05 19:42:18
Φωτογραφία για Ψήφο εμπιστοσύνης στο Massa δίνουν Montezemolo - Domenicali
Ψήφο εμπιστοσύνης δίνουν οι επιτελείς της Ferrari στον Felipe Massa για τον οποίο πολλά γράφονται και λέγονται μετά τις άσχημες εμφανίσεις του στους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς.Ο Βραζιλιάνος πιλότος που μετά τη Μαλαισία ήταν να επιστρέψει στην πατρίδα του, άλλαξε πλάνα για προφανείς λόγους και ταξίδεψε στο Maranello, ακολουθώντας το παράδειγμα του Fernando Alonso.

Η θέση του στη Scuderia είναι επισφαλής, ωστόσο τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας και της ομάδας, σπεύδουν να τον στηρίξουν.«Έχουμε μεγάλή εμπιστοσύνη στον Felipe. Και προς το παρόν δεν βλέπω πολλούς έξοχους πιλότους εκεί έξω», είπε ο πρόεδρος της φίρμας, Luca Cordero di Montezemolo στο www.affaritaliani.it.Aπό την πλευρά του ο επικεφαλής της ομάδας, Stefano Domenicali ανέτρεξε στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο 2008 που αν και δεν ξεκίνησε καλά, εξελίχθηκε στην καλύτερη χρονιά του Βραζιλιάνου στη Formula 1.«Το θυμάμαι καλά αυτό, πριν τέσσερα χρόνια, στην πραγματικότητα μετά τον αγώνα της Μαλαισίας τον οποίο είχε νικήσει για μας ο Kimi Raikkonen, ο Felipe βρισκόταν λίγο πολύ σε παρόμοια κατάσταση
. Οι εφημερίδες απαιτούσαν την άμεση αντικατάστασή του και αυτός κατάφερε να αντιδράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και χάρη στη στήριξη της ομάδας νίκησε δύο από τους τρεις επόμενους αγώνες. Θυμόμαστε καλά πως ολοκληρώθηκε εκείνη η σεζόν, με τον Βραζιλιάνο να είναι στην πραγματικότητα Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έστω κι αν ήταν για μερικά δευτερόλεπτα, ενώ η ομάδα έφτασε στην κατάκτηση του 16ου Πρωταθλήματος κατασκευαστών. Είμαστε εδώ, έτοιμοι να τον βοηθήσουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Domenicali.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Formula 1 επιστρέφει στη Γαλλία!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Formula 1 επιστρέφει στη Γαλλία!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ