2013-06-26 15:18:16
Φωτογραφία για Παρουσίασε τον Αντσελότι η Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Κάρλο Αντσελότι προέβλεψε κατά την επίσημη παρουσίασή του πως η φετινή σεζόν θα είναι μεγάλη για τη Ρεάλ ενώ τόνισε πως θέλει να κερδίζει με θεαματικό ποδόσφαιρο.

Νίκες σε συνδυασμό με θέαμα από τους παίκτες του πάνω στο χορτάρι, είναι ο στόχος του στο τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ξεκαθάρισε ο Κάρλο Αντσελότι το μεσημέρι της Τετάρτης (21/6) στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του από τους "μερένγκες".

"Βιώνω μία μεγάλη εμπειρία, είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, στον πιο φημισμένο σύλλογο στον κόσμο.

Στους οπαδούςυπόσχομαι μία ευτυχισμένη σεζόν, με νίκες και θέαμα. Αυτή η Ρεάλ πρέπει να νικάει παίζοντας ένα θεαματικό ποδόσφαιρο και αυτή θα είναι η αποστολή μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος λίγη ώρα πριν την παρουσίασή του είχε αφήσει το εξής μήνυμα μέσω Twitter:

"Σήμερα ξεκινάει μία νέα περιπέτεια στη Ρεάλ... Είναι τιμή για μένα να μπορώ να προπονήσω τον διασημότερο σύλλογο στον κόσμο, είναι το όνειρο όποιου αγαπάει αυτή τη δουλειά.


Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους παίκτες και τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν για την όμορφη εμπειρία και τα αποτελέσματα που πετύχαμε".

Λίγο πριν μιλήσει ο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διάδοχο του Ζοζέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία:

"Ο Κάρλο Αντσελότι είναι συνηθισμένος στην πίεση αλλά ξέρει ότι εδώ θα βρει κάτι που δεν έχει ζήσει ποτέ. Είναι ένας σοφός του ποδοσφαίρου, ένας πανέξυπνος νικητής και μία έξοχη προσωπικότητα.

Είχε ένα όνειρο, να προπονήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το παλμαρές του είναι εκπληκτικό, έχει καθοδηγήσει πολύ μεγάλες ομάδες και σε όλα τα πρωταθλήματα που ήταν προπονητής, χαρακτηρίστηκε ως κορυφαίος", υπογράμμισε ο Πέρεθ και συμπλήρωσε:

"Πριν μερικά χρόνια είπα στον Κάρλο ότι θα γίνει προπονητής μας, αυτή η μέρα ήρθε. Σε αυτό το στάδιο θα ζήσεις την εμπειρία της Ρεάλ, έχουμε απαιτητικούς οπαδούς που πιστεύουν πως δεν υπάρχει κάτι το ακατόρθωτο".

Ο Αντσελότι στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης

Χειραψία του "Καρλέτο" με τον Ζινεντίν Ζιντάν στο Βαλδεμπέμπας

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ