2013-06-27 20:02:03
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης
Αναμφισβήτητα, το νέο Υπουργικό Συμβούλιο είναι το πλέον ολιγομελές από όλα τα προηγούμενα που θυμάμαι.

Παρά ταύτα,εκείνο το κόψε-ράψε σε κάθε κυβερνητικό ανασχηματισμό, με την συγχώνευση,κατάργηση,επανασύσταση καταργημένων ή σύσταση νέων κάθε φορά Υπουργείων,πρέπει κάποτε να τελειώσει.

Για ποιο νοικοκύρεμα του Κράτους μιλάμε και ποια σε ορθολογική βάση αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα ονειρευόμαστε,όταν δεν μπορούμε να καταλήξουμε ούτε στα Υπουργεία που χρειαζόμαστε;

Αν το επίσημο Κράτος δεν ξέρει πόσα Υπουργεία και πόσους Υπουργούς χρειάζεται,μην περιμένετε να βρει υπαλλήλους που πλεονάζουν,όσο και αν οι τροϊκανοί για κινητικότητα ή απολύσεις αφόρητα πιέζουν.

Είναι,νομίζω, καιρός,κύριοι της δικομματικής,πλέον,Κυβέρνησης,να καταλήξετε σε ένα μόνιμο οργανόγραμμα Υπουργείων,με τις θέσεις Υπουργών,Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών και να σταματήσει αυτό το βάλε-βγάλε Υπουργούς,ανάλογα με τους κομματικούς συσχετισμούς ή και πολιτικούς ακόμη εκβιασμούς. Πάρε έναν από 'δω,βάλε άλλον από 'κει και ,αν δεν χωράνε όλοι οι εκλεκτοί,φτιάξε θέσεις να βολευτούν και αυτοί.


Γνωστά τα σε κάθε κυβερνητικό ανασχηματισμό παζαρέματα και τα μαγειρέματα.

Για θυμηθείτε την στο παρελθόν προσθήκη Υφυπουργού μετά την από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο ανακοίνωση της του Υπουργικού Συμβουλίου σύνθεσης!

Αυτά πρέπει κάποτε να τελειώσουν.

Αν έχετε βούληση να φτιάξετε κράτος,κάνετε την αρχή από την κορυφή.

Την έχετε; 'Ιδωμεν

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ