2013-07-06 20:36:23
Φωτογραφία για Υπέγραψε στον Άρη ο Μπουζάνης, ενδιαφέρον για Σαρρή
Στα πλαίσια της ενίσχυσης της άμυνάς του Άρη, επανήλθε στο προσκήνιο το όνομα του Γιώργου Σαρρή του Εργοτέλη. Έστειλε το συμβόλαιο ο Μπουζάνης.

Ο Γιώργος Σαρρής του Εργοτέλη απασχολεί για δεύτερη συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο την ΠΑΕ Άρης στα πλαίσια της ενίσχυσης του κέντρου της άμυνας.

Η επιλογή του έχει να κάνει για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ρούμπεν Πουλίδο έχοντας ως συν το ότι είναι κάτω των 24 ετών ενώ στα μείον το ότι έχει συμβόλαιο που όμως ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο.

Ο Σαρρής είναι γεννημένος το 1989 είχε στο πρωτάθλημα της Football League που ολοκληρώθηκε με τον Εργοτέλη στον δρόμο της επίτευξης της ανόδου στην Super League 34 συμμετοχές.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι προσφάτως είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε η διοίκηση του Εργοτέλη και με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2013 δείχνει ότι έχει πάρει την απόφασή του να αλλάξει ομάδα.


Κατά τα άλλα στο μεταγραφικό μέτωπο στα υπόψη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πάντα ο Βραζιλιάνος Σουμπίνιο που είναι να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό αλλά και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από την ομάδα του Πειραιά. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης για να αποκτηθεί αν είναι με την μορφή δανεισμού.

Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος που είχε απασχολήσει και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου την ΠΑΕ Άρης δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ και αναμένεται να δοθεί με την μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα.

Επόμενο είναι στον Άρη να εξετάζουνε σοβαρά την περίπτωσή του όπως ακόμη και για δανεισμό και τον Σουμπίνιο, αν δεν μείνει ελεύθερος, αλλά και τον γνώριμο Τάτο με τον Φετφατζίδη.

Έστειλε το συμβόλαιο ο Μπουζάνης

Και επίσημα από το απόγευμα ο Ντιν Μπουζάνης αποτελεί την έκτη μεταγραφή του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 23χρονος ομογενής τερματοφύλακας έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και πλέον απομένει αύριο η ενσωμάτωσή του με την υπόλοιπη ομάδα στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο Μπουζάνης βρίσκεται στο Λονδίνο για να μαζέψει τα πράγματά του με τον δικηγόρο του να ενέκρινε όλους τους όρους του συμβολαίου που του έστειλε η ΠΑΕ Άρης και πλέον αύριο θα ταξιδέψει για την Σόφια και από εκεί οδικώς στο Πράβετς.

Εκεί θα τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου με τον τεχνικό του Άρη να αναμένει την Τετάρτη και τον Σωκράτη Διούδη για να έχει πλέον όλους τους τερματοφύλακές του στην διάθεσή του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ