2013-07-07 04:02:10
Φωτογραφία για Συνελήφθη στην Kοζάνη μέλος της σπείρας των Αλβανών που διέπραξε την αιματηρή ληστεία στην Κυλλήνη
Μετά τη δολοφονία του άτυχου ιδιοκτήτη υγρών καυσίμων στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης και το «μπαράζ» ληστειών που συμμετείχε ως μέλος σπείρας αλλοδαπών στην περιοχή της Ηλείας, έκανε τον βοσκό στην Κοζάνη!

Ο λόγος για έναν 27χρονο αλλοδαπό, αλβανικής υπηκοότητας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αμαλιάδας, για «βαριές» κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις στην περιοχή της Ηλείας, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη, προχθές το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Σερβίων, στη Νεράιδα Κοζάνης 27χρονο αλλοδαπό, μαζί με δύο ημεδαπούς (54 και 46 χρονών), οι οποίοι κατηγορούνται για παράνομη απασχόληση.

Ο καταζητούμενος εργαζόταν ως βοσκός σε κτηνοτροφική μονάδα συνιδιοκτησίας των δύο συλληφθέντων ημεδαπών, χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο άδεια. Μάλιστα, αντιλαμβανόμενος την προσπάθεια των αστυνομικών να τον συλλάβουν, τράπηκε σε φυγή και εκμεταλλευόμενος το δύσβατο και τη βλάστηση της περιοχής κρύφτηκε προσωρινά, ενώ στη συνέχεια αφού εντοπίστηκε συνελήφθη, αντιστεκόμενος σθεναρά.


Θυμίζουμε ότι σε βάρος του 27χρονου αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για: ληστεία κατά συναυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, απόπειρα ληστείας, απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία με πρόθεση,

απλή συνέργεια σε απόπειρα ληστείας, εγκληματική οργάνωση και παράβαση του νόμου «περί Όπλων», πράξεις που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας το πρώτο εξάμηνο του 2013.

Σε βάρος του 27χρονου που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, εκκρεμούσε και Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ