2013-07-07 11:12:09
Φωτογραφία για ΑΝΤΡΙΑΝ ΓΚΟΝΖΑΛΕΘ : ΤΣΟΡΙ ΟΠΩΣ... ΦΑΜΠΡΕΓΚΑΣ
Με τον Σεσκ Φάμπρεγκας παρομοίασε τον Τσόρι Ντομίνγκεζ ο γιος του Μίτσελ, Αντριάν, ο οποίος δήλωσε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού τον ήθελε τόσο στη Χετάφε, όσο και σε άλλες ομάδες που έχει προπονήσει.

Ο 25χρονος μέσος ήταν συμπαίκτης με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων στην Ράγιο Βαγιεκάνο και ξέρει από... πρώτο χέρι για το τι εστί Ντομίνγκεζ. Στη συνέντευξη του στη «Real» κάνει λόγο για παίκτη που η φυσική του θέση είναι πίσω από τον επιθετικό, ενώ τον χαρακτήρισε πολύ σημαντικό για τους Μαδριλένους, αλλά και επαγγελματία.

«Ο πατέρας μου τον παρακολουθούσε χρόνια τον Τσόρι. Τον ήθελε και στη Χετάφε, αλλά και σε άλλες ομάδες. Τελικά θα συνεργαστούν στον Ολυμπιακό. Τον ήθελε γιατί είναι τεχνίτης και έχει πολύ καλές ιδέες μέσα στο παιχνίδι και πολύ καλή σκέψη», ανέφερε αρχικά ο Αντριάν Γκονζάλεθ και πρόσθεσε σχετικά με τους παίκτες στους οποίους μοιάζει ο Ντομίνγκεζ:


«Είναι σαν τον Ιμπαγάσα. Είναι τεχνίτης και έχει εμπειρία. Ξέρει να κινείται στον χώρο πολύ σωστά. Είναι αυτό που λέμε το Νο 10 μέσα στο γήπεδο, παίζει πίσω από τον επιθετικό. Μερικές φορές σου θυμίζει όσον αφορά τον τρόπο που παίζει, τον Σεσκ Φάμπρεγας».

Σχετκά με τον χαρακτήρα και τα τεχνικά του γνωρίσματα, είπε πως: «Παίζει πίσω από τον επιθετικό και δημιουργεί παιχνίδι. Σε εμάς φέτος ήταν πολύ σημαντικός. Όταν ήρθε στη Ράγιο στην αρχή της χρονιάς, όλοι έλεγαν πως ήρθε για... διακοπές. Τους διέψευσε. Έκανε εξαιρετική σεζόν. Ήταν σοβαρός, επαγγελματίας και διψούσε για μπάλα. Όσον αφορά τον χαρακτήρα του, είναι πολύ καλό παιδί. Όλοι ήταν χαρούμενοι από τον επαγγελματισμό του και την προσπάθειά του. Στα αποδυτήρια ήταν ήρεμος και φιλικός με όλους».

Όσο για το αν του έχει μιλήσει για την Αθήνα, απ' όσα έχει μάθει από τον πατέρα του: «Του μίλησα για την Αθήνα, αφού κι εγώ έχω έρθει. Του είπα πόσο ωραία πόλη είναι και φυσικά πόσο ευτυχισμένος αισθάνεται ο πατέρας μου στον Ολυμπιακό που είναι μεγάλος σύλλογος. Είχαμε καλή σχέση φέτος στη Ράγιο με τον Τσόρι και προφανώς με άκουσε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ