2013-07-07 11:25:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Σήμερα, με έξοδα της Πολυτεκνικής Oργάνωσης, η κηδεία του μικρού Παναγιώτη
Θλίψη και βαθιά οδύνη προκάλεσε ο τραγικός χαμός του 8χρονου Παναγιώτη. Το αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα της Καλόγριας, χθες λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.

Επί τόπου έγινε προσπάθεια από έναν γιατρό κι έναν νοσηλευτή που βρίσκονταν στην παραλία για να το επαναφέρουν στη ζωή, μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και οι τραυματιοφορείς παρέλαβαν το αγοράκι σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέροντάς το στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν όμως ο μικρός Παναγιώτης δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Σήμερα στις 18.00 θα γίνει η κηδεία του μικρού από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στο Απιδεώνα.

Ο πατέρας του άτυχου 8χρονου είναι ο ιερέας Αντώνης Γιαχαλής, ο οποίος είναι και Β' Αντιπρόεδρος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων εξέφρασε την επίσης την θλίψη του και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια.


Πιο συγκεκριμένα σε ψήφισμά τους αναφέρουν:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων, πληροφορηθέντες την θλιβερή είδηση για το αιφνίδια απώλεια θάνατο του μικρού 8χρονου Παναγιώτη, γιού του μέλους και Β' Αντιπρόεδρου του Δ.Σ. της Οργάνωσης, Ιερέα Αντώνη Γιαχαλή, συνεδρίασαν εκτάκτως

ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΕ

• Να εκφραστούν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του για το θάνατο του αγαπημένου τους.

• Η Κηδεία να γίνει με δαπάνη της Οργάνωσης.

• Να καταθέσει στεφάνη,

• Να παραστεί ο Πρόεδρος και το Δ.Σ., στην εξόδιο ακολουθία.

• Το ψήφισμα να δημοσιευτεί στον Tύπο.

Πάτρα 6-7-2013

Ο Πρόεδρος Ο Γεν Γραμματέας

Γεώργιος Παναγιωτόπουλος Άγγελος Κυριακόπουλος».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ