2013-07-07 11:24:09
Φωτογραφία για ΤΡΕΙΣ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΡΗΣ
Τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και προορίζονται για αντικαταστάτες του Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, εξετάζουν προσεκτικά στον Άρη. Μία από αυτές είναι και η περίπτωση... Φετφατζίδη.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις μεσοεπιθετικών που αγωνίζονται στις πτέρυγες από την Ελλάδα μέχρι και τη Λατινική Αμερική, όπως αναφέρει σε σημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Το μοναδικό όνομα που ξεχωρίζει από την εγχώρια αγορά είναι εκείνο του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και για την ώρα τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστό το μέλλον του διεθνούς μέσου εν όψει της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη τρεις αξιόλογες περιπτώσεις ξένων, αλλά και Ελλήνων ακραίων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν άμεσα και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενα διάστημα να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί κάποια από αυτές, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ένας από τους παίκτες που θέλει πολύ στον Άρη ο Γιάννης Χατζηνικολάου, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, είναι ο Σουμπίνιο και ο Δημήτρης Ηλιάδης ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να πάρει τον Βραζιλιάνο στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, οι ιθύνοντες του συλλόγου ασχολούνται και με την περίπτωση του Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος ενδέχεται να παραχωρηθεί ως δανεικός για να πάρει περισσότερα ματς στα πόδια του...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ