2013-07-10 12:18:53
Φωτογραφία για Πήρε Ογκμπόνα η Γιουβέντους
Μετά την ενίσχυσή της επίθεσης με Γιορέντε και Τέβες, η Γιουβέντους θωρακίζει και την άμυνά της καθώς ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Τορίνο για τον Άντζελο Ογκμπόνα. Διαβάστε το story.

Όπως αποκαλύπτει η (πάντα έγκυρη σε θέματα της Γιουβέντους) "Tuttosport", o γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, έδωσε τα χέρια αργά το βράδυ της Τρίτης με τον πρόεδρο της Τορίνο, Ουρμπάνο Καΐρο, έτσι ώστε ο Άντζελο Ογκμπόνα να φορέσει τα ασπρόμαυρα τη νέα σεζόν.

Το κόστος της μεταγραφής του παίκτη στη "βέκια σινιόρα" αναμένεται να φτάσει τα 12.000.000 ευρώ σε μετρητά, συν 3 μπόνους (πέρυσι είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη "γκρανάτα" ως το καλοκαίρι του 2016), ενώ βάσει της συμφωνίας ο Τσίρο Ιμπόμπιλε θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Τορίνο υπό το καθεστώς συνιδιοκτησίας με τη Γιουβέντους.

Σημειώνεται πως ο 25χρονος Ιταλός σέντερ μπακ με τις νιγηριανές ρίζες κατάφερε από το 2009 και μετά να καθιερωθεί στην Τορίνο, ενώ τον Ιούνιο του 2011 κέρδισε την πρώτη του κλήση στην Εθνική Ιταλίας από τον Τσέζαρε Πραντέλι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ