2013-07-11 04:56:04
Φωτογραφία για Εξετάζει Γκαργκάνο η Μπενφίκα
Τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ίντερ. Με τη λήξη του δανεισμού του ο Βάλτερ Γκαργκάνο επέστρεψε στη Νάπολι, αλλά... όλα δείχνουν πως δεν υπολογίζεται από τον Ράφα Μπενίτεθ και σύντομα αναμένεται να αλλάξει ομάδα. Για τον Ουρουγουανό φημολογείται πως ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, αλλά, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Πάμπλο Μπετανκούρτ, κρούση για την απόκτησή του έχει κάνει και η Μπενφίκα.

«Την περασμένη εβδομάδα ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μου άνθρωποι της Μπενφίκα. Με ρώτησαν για τον Γκαργκάνο. Η συνομιλία μας ήταν σύντομη, αλλά ουσιαστική. Κατάλαβα πως ο πελάτης μου ενδιαφέρει την πορτογαλική ομάδα. Ακόμα δεν έχει εκδηλωθεί επίσημα το ενδιαφέρον, αλλά προσδοκώ πως σύντομα θα γίνει και αυτό», αποκάλυψε στην «A Bola» ο μάνατζερ του μέσου της Νάπολι.

Ασφαλώς η Μπενφίκα θα πρέπει να προσεγγίσει τη διοίκηση της Νάπολι, ώστε να τα βρουν στο οικονομικό επίπεδο και έπειτα να συμφωνήσει και με τον παίκτη. Αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και όλοι περιμένουν την πρώτη κρούση από μέρα σε μέρα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ