2013-07-11 08:52:14
Φωτογραφία για Πάτρα: 35χρονος ενοχοποίησε άλλους για τον φόνο που έκανε ο ίδιος
Ραγδαίες οι εξελίξεις στις δολοφονίες της άτυχης δασκάλας από την Πάτρα Ρεγγίνας Παπανδρέου 82 ετών και της 84χρονης Κωνσταντίνας Κουλούρη, μητέρα του γνωστού ναυτιλιακού πράκτορα Γιάννη Κουλούρη. Ένας 35χρονος από την Πάτρα έχει συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ ως ο δράστης των δύο ανθρωποκτονιών που είχαν συγκλονίσει την Πάτρα.

Σημειωτέον ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο για το φόνο της Ρεγγίνας Παπανδρέου είχε συλληφθεί ένα ζευγάρι από την Πάτρα και παραμένει μέχρι σήμερα προφυλακισμένο. Από την πρώτη στιγμή το συγκεκριμένο ζευγάρι υποστήριζε ότι είναι αθώο και δεν έχει καμία ανάμειξη .

Εκτός από τον 35χρονο ανάμειξη στο φόνο των δύο γυναικών έχει και μια 45χρονη γυναίκα που έχει συλληφθεί στην Κρήτη και αναμένεται να μεταφερθεί στις αστυνομικές αρχές της Πάτρας άμεσα.

Ο 35χρονος είχε άμεση ανάμειξη στην υπόθεση Παπανδρέου καθώς είχε υποδείξει το συγκεκριμένο ζευγάρι ως δράστες της ανθρωποκτονίας υποστηρίζοντας ότι τους είχε δει να μπαίνουν στο σπίτι της γυναίκας. Ο δράστης μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης με την 45χρονη, μαχαίρωσαν 36φορές την άτυχη δασκάλα και της πήραν τα χρυσαφικά από το σπίτι. Μετά από καιρό ο δράστης παρέδωσε τα χρυσαφικά στο ζευγάρι που παραμένει σήμερα προφυλακισμένο προκειμένου να το ενοχοποιήσει για το φόνο της δασκάλας.

Πηγη: εφημερίδα Πελπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ