2013-07-12 02:59:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Mία ξεχωριστή γιορτή από ξεχωριστά παιδιά - Δείτε φωτο από την γιορτή των  ΚΔΑΠ - ΜΕΑ
Με μια ξεχωριστή γιορτή τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης με ειδικές ανάγκες του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά. Η τελική ψυχαγωγική εκδήλωση των ΚΔΑΠ - ΜΕΑ, έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2013 στο Θεατράκι της Μαρίνας του Δήμου.

Τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, ξεδιπλώνοντας τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους, κερδίζοντας τον θαυμασμό για τη δύναμη της ψυχής τους και το χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού.

Την γιορτή παρακολούθησε και η πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Αναστασία Παπαντωνοπούλου, η οποία στο σύντομο χαιρετισμό της, τόνισε ότι μέσα από την λειτουργία των ΚΔΑΠΜΕΑ του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με τις εικαστικές τέχνες, το χορό, τη μουσική, το θέατρο, τον αθλητισμό, και άλλα, να δεχθούν δηλαδή, τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να έρθουν σε επαφή με την κοινωνία.


Άλλωστε- συνέχισε η κυρία Παπαντωνοπούλου - η Κοινωνική Πολιτική δεν αποτελεί για μας αλλά υπεύθυνη, σοβαρή, συνεχή και επιστημονικά τεκμηριωμένη πολιτική παρέμβαση, σύμφωνα με την οποία ο Δήμος υπηρετεί ισότιμα τις πιο ευαίσθητες ομάδες πολιτών με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και τη διαφορετικότητά τους.

Η πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ συνεχάρη τους εργαζόμενους του ΚΔΑΠ - ΜΕΑ, για την αγάπη, την αφοσίωση και το ζήλο που καθημερινά επιδεικνύουν, ώστε οι συνθήκες απασχόλησης των παιδιών να είναι οι καλύτερες δυνατές και δεσμεύθηκε πως "αυτό το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών θα συνεχίσουμε να παρέχουμε και τη νέα σχολική χρονιά, μέσα από τα ΚΔΑΠ - ΜΕΑ στα αγαπητά μας παιδιά."

Τέλος, ευχαρίστησε γονείς των παιδιών στα ΚΔΑΠ - ΜΕΑ, τους οποίους χαρακτήρισε ως τους "καθημερινούς ήρωες ανάμεσά μας" που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις δομές μας.

Στην επιτυχία της καλοκαιρινής γιορτής των ΚΔΑΠ - ΜΕΑ συνέβαλαν και ο Κοινωνικός Οργανισμός του ευχαριστεί θερμά:

Τον Δήμο Πατρέων για την παραχώρηση του θεάτρου στην Μαρίνα

Την δισκογραφική εταιρεία Heaven, το σκηνοθέτη Πεφάνη Γιάννη, τον ερμηνευτή Νικηφόρο Βυθούλκα για την βοήθειά τους στην δημιουργία video-clip

και όλους τους εργαζόμενους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ "ΚΟΜΑΙΘΩ" και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ "ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ"
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ