2013-07-14 21:59:31
Φωτογραφία για Μετά τον Τζιμπούρ και ο Αμπντούν στο στόχαστρο της Νότιγχαμ
Ο Τζαμέλ Αμπντούν μετακομίζει στη Νότιγχαμ Φόρεστ; Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της «Equipe», ο Αμπντούν θα πάρει μεταγραφή στους «Ρεντς». 

Η γαλλική ιστοσελίδα αναφέρει: «Ο Τζαμέλ Αμπντούν που αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης του περσινού πρωταθλήματος στην Ελλάδα μπορεί να μετακομίσει στην Αγγλία. Εχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όμως ο πρώην παίκτης των Σεντάν και Ναντ μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του όχι στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά στην Τσάμπιονσιπ και το ιστορικό κλαμπ της Νότιγχαμ Φόρεστ».

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες οι Γάλλοι έκαναν λόγο για την μετακίνηση του έτερου αλγερινού Ράφικ Τζιμπούρ στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 29χρονος φορ δεν ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις στον αγγλικό σύλλογο

και δεν έγινε η μεταγραφή του.Εξάλλου, άλλο γαλλικό δημοσίευμα, κάνει λόγο για τον αλγερινό αμυντικό μέσο της Μονακό, Καρλ Μεντζανί, ότι βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό.


Τουρκικά δημοσιεύματα σημειώνουν ότι ο πρόεδρος της Γαλατασαραϊ, Ουνάλ Αϊσάλ σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη του πρότεινε να αποκτήσει τον σουηδό επιθετικό της «Τσιμ Μπομ Μπομ», Γιόχαν Ελμάντερ.

Ο κ. Αϊσάλ είπε ότι ο Ελμάντερ δεν είναι από τις πρώτες επιλογές του Φατίχ Τερίμ με δεδομένο την παρουσία του Ντιντιέ Ντρογκμπά στη γραμμή κρούσης της Γαλατά.

Οι πρόεδροι των δύο ομάδων διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και υπενθυμίζεται ότι στον τουρκικό σύλλογο έχει πάρει μεταγραφή ο Αλμπερτ Ριέρα, ενώ στον Ολυμπιακό είχε δοθεί δανεικός ο Καζίμ-Ρίτσαρντς.

Το σενάριο της πιθανής μεταγραφής στον Ολυμπιακό του σέρβου επιθετικού της Ναντ Φιλίπ Τζόρτζεβιτς βγήκε για άλλη μία φορά στο προσκήνιο, όπως αναφέρεται σε γαλλικό δημοσίευμα. Επισημαίνεται ότι η Ναντ ζητάει 3 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Τζόρτζεβιτς, όμως οι Ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να δώσουν το ποσόν αυτό.

Ο Ρόι Κάρολ αποχώρησε από την προπόνηση της Κυριακής στο Ζέεφελντ με ενοχλήσεις στη μέση.

Στην Παρτιζάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πέταρ Γκρμπιτς δανεικός για ένα χρόνο. Εξάλλου στη Νοβάρα αναμένεται να πάρει μεταγραφή ο Γιάννης Ποτουρίδης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ