2013-07-15 09:45:02
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΟ ΓΙΑ... ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ!
Την περίπτωση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου εξετάζουν στον Παναθηναϊκού, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να είναι έτοιμος για επιστροφή στα παρκέ.

Μετά από ένα... ρεσιτάλ ατυχίας που χτύπησε τον Βασιλόπουλο τα τελευταία χρόνια με συνεχείς σοβαρούς τραυματισμούς και εγχειρήσεις, ο πρώην διεθνής άσος είναι έτοιμος να μπει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Την ίδια στιγμή στο "τριφύλλι" βρίσκονται σε αναζήτηση για παίκτη στη θέση «3» και η περίπτωση του Βασιλόπουλου φαίνεται πως δεν αφήνει... ασυγκίνητους τους "πράσινους" σύμφωνα με το «Goal».

Συγκεκριμένα γίνονται σκέψεις για να συμμετάσχει αρχικά στην προετοιμασία της ομάδας, ώστε να δει τόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης, όσο και ο ίδιος ο παίκτης, σε τι κατάσταση βρίσκεται αφού μετράει ήδη ένα χρόνο πλήρους αγωνιστικής απραξίας και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο. Ο 29χρονος φόργουορντ άλλωστε αποτελεί επιλογή με χαμηλό ρίσκο, αφού η αξία του είναι δεδομένη, ενώ το deal θα μπορούσε να γίνει με ένα αρκετά μικρό χρηματικό ποσό.


Το μεγάλο ερωτηματικό ωστόσο είναι το κατά ποσό μπορεί να επιστρέψει στην κατάσταση που βρισκόταν πριν τους τραυματισμούς του. Ήδη πάντως έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον προσωπικό του γυμναστή, Κώστα Χατζηχρήστο. Παράλληλα ο Βασιλόπουλος βρίσκεται στη λίστα και του ΠΑΟΚ, με τον οποίο ανδρώθηκε μπασκετικά και η προοπτική της ομάδας της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι επίσης δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, με τον παίκτη να διεκδικεί περί τα 2,5 εκατ. ευρώ, αφού όπως φέρεται να υποστηρίζει, δεν έχει πάρει χρήματα εδώ και καιρό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το National Geographic μας τιμά
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το National Geographic μας τιμά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ