2013-07-15 11:58:34
Φωτογραφία για Στο Δικαιοσύνης και το Δημόσιας Τάξης οι Δημοτικοί Αστυνομικοί – Πήραν διαβεβαίωση ότι δεν κινδυνεύουν με απόλυση
Με ελληνικές σημαίες στα χέρια, αλλά και μηχανές και περιπολικά αυτοκίνητα οι δημοτικοί αστυνομικοί έκαναν “κατάληψη” στο δρόμο έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο ΣυγγρούΟι εργαζόμενοι στη δημοτική αστυνομία με την αιφνιδιαστική αυτή κίνηση ξεκίνησαν τις σημερινές τους κινητοποιήσεις.

Την ίδια ώρα ήταν προγραμματισμένη η ενημέρωση της Κ.Ο. της ΝΔ από τους αρμόδιους υπουργούς ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου. 

Οι διαμαρτυρόμενοι δημοτικοί αστυνομικοί είχαν μάλιστα έναν σύντομο διάλογο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ακούστηκε να τους λέει πως όσοι έχουν διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ δεν έχουν κανένα λόγο να φοβούνται. Όταν ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε για το τι θα γίνει με όσους δεν έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ είπε πως υπάρχει πρόβλεψη για απορρόφηση των περισσότερων σε άλλες υπηρεσίες.

Ο υπουργός Εσωτερικών έφτασε στο κτίριο από την πίσω πλευρά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στην μπροστινή είσοδο έκανε την εμφάνισή της η κ. Μπακογιάννη που στάθηκε να μιλήσει με τους δημοτικούς αστυνομικούς και ακούστηκε να λέει πως κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους λασπολογεί.


Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο απόλυσης δημοτικών αστυνομικών διαβεβαίωσε ο κ. Παπαμιμίκος τους εργαζόμενους, παρουσία του κ. Κεδίκογλου. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους ο γραμματέας της ΝΔ τους είπε ότι θα απορροφηθούν σχεδόν στο σύνολό τους από υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης και τους υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ενώ ορισμένοι θα παραμείνουν σε θέσεις των Δήμων.

Με πληροφορίες από το newsit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ