2013-07-16 00:25:03
Φωτογραφία για Νεολαία Ανεξάρτητων Ελλήνων: Τι Γ.Α.Π, τι Σαμαράς...
από το Γραφείο Τύπου

Το Πα. Σο. Κ. του 5% στις δημοσκοπήσεις, συνεχίζει να κυβερνά και να παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των πολιτικών εξελίξεων.

Ο πολιτικός αντίπαλος του πρωθυπουργεύοντος αντιπροέδρου κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, κ. Χρήστος Παπουτσής, διορίσθηκε εκπρόσωπος της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα για τη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος.

Ποια κριτήρια έλαβαν υπ’ όψιν για τον διορισμό αυτόν; Μήπως η επιλογή έγινε μόνο και μόνο για να καμφθούν τα εσωκομματικά προβλήματα του Πα. Σο. Κ. που θα έβαζαν σε κίνδυνο την ύπαρξη της συγκυβέρνησης ή μήπως ο κ. Σαμαράς εξοφλεί γραμμάτια του παρελθόντος;

Ο κ. Σαμαράς θέλει να κρατηθεί στην πρωθυπουργία με κάθε κόστος για τη χώρα μας, μέχρι να φέρει εις πέρας τις πολιτικές που επιβάλλει η Μέρκελ και οι δανειστές. Η καρέκλα είναι γλυκιά και το Εθνικό συμφέρον έχει πάει περίπατο. Ο Γ. Α. Π., ο άνθρωπος που ευθύνεται για την είσοδό μας στο Μηχανισμό της καταστροφής, είναι εδώ και συνεχίζει το αποτρόπαιο έργο, έχοντας επικεφαλής και «άξιο» συνεχιστή τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αν και μιλούσε για τη λάθος συνταγή, προχωρά σε απολύσεις, μειώσεις μισθών και μια δήθεν αναπτυξιακή πολιτική που οδηγεί τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες στον όλεθρο.


Ο ελληνικός λαός γύρισε την πλάτη στο Πα. Σο. Κ. και στις πολιτικές του μνημονίου, αλλά ο κ. Σαμαράς, ο συνεχιστής που δεν θα μπορούσε ο Γ.Α.Π να έχει φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα, έχοντας έλλειμμα συνείδησης δημοκρατικής αντιπροσώπευσης συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς το έργο του. Ο κ. Παπουτσής, με αποδοχές της τάξης των 12.500 ευρώ (;), απλά είναι η προέκταση και στήριξη σε διεθνές επίπεδο των κκ. Βενιζέλου, Στουρνάρα , Ζανιά, Γεννηματά και των άλλων παιδιών που ευθύνονται για την καταστροφή της χώρας. Για πόσο ακόμα οι άνθρωποι που ευθύνονται για τους πενιχρούς έως ανύπαρκτους μισθούς των Ελλήνων θα αμείβονται και θα ζουν πλουσιοπάροχα;

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων οραματίζεται και ετοιμάζεται για μια ανεξάρτητη και περήφανη Ελλάδα, μακριά από τις παλιές πρακτικές του παλαιοκομματισμού και θα είναι με κάθε τρόπο ενάντια σε αυτό το σχέδιο ολοσχερούς διάλυσης, όποιο κι αν είναι το κόστος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιχείρηση γιογιό!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιχείρηση γιογιό!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ