2013-07-16 00:10:19
Φωτογραφία για Το Peugeot RCZ R είναι η κορυφαία έκδοση του Peugeot RCZ
Το Peugeot RCZ R είναι πιο ισχυρό πιο ελαφρύ και φυσικά πιο γρήγορο από το μέχρι πρότινος κορυφαίο RCZ των 200 ίππων.

Το Peugeot RCZ R είναι το νέο δημιούργημα της γαλλικής μάρκας το οποίο σκοπεύει να μας εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του και τις οδηγικές του ικανότητες.

Ο κινητήρας που εφοδιάζει το Peugeot RCZ R είναι ο γνωστός μας υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1.6 THP, ο οποίος αυτή τη φορά ξεπερνάει τον εαυτό του, αποδίδοντας 270 ίππους. Δηλαδή 70 ίππους περισσότερους από τη μέχρι σήμερα κορυφαία έκδοσή του.

Έτσι, το Peugeot RCZ-R είναι ικανό να ολοκληρώσει τα 0-100km/h σε 5.9 sec, τη στιγμή που η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250km/h.

Εκτός από ταχύτερο το Peugeot RCZ R είναι και οικονομικότερο. Η Peugeot ανακοινώνει μέση κατανάλωση στα 6.3 λίτρα/100km (από 6.7 λίτρα/100km) καθώς και μειωμένες εκπομπές CO2 στα 145 gr/km (από 155 gr/km). Κάτι που επετεύχθη χάρη στη μείωση του βάρους του αυτοκινήτου κατά 130 κιλά (1.280 κιλά).


Στον αισθητικό τομέα το Peugeot RCZ R έχει να επιδείξει νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση καθώς είναι και 10mm πιο χαμηλό, ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, νέα σταθερή αεροτομή πίσω και αεροδυναμικό διαχύτη.

Στο εσωτερικό του, το Peugeot RCZ R έχει σαλόνι από Nappa και αλκαντάρα με κόκκινες ραφές, αλουμινένιο επιλογέα ταχυτήτων και πεντάλ καθώς και ειδική πλακέτα με το γράμμα R.

Το Peugeot RCZ R θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Goodwood Festival of Speed ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στην Φρανκφούρτη.

peritroxon.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
36χρονος πνίγηκε στην Πάφο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
36χρονος πνίγηκε στην Πάφο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ