2013-07-16 13:56:04
Φωτογραφία για Πακιστανός στα Φάρσαλα, παντρεύτηκε την «καλή» του μέσω… Skype!
Όταν η τεχνολογία επιστρατεύεται ακόμη και για να ενωθούν δύο άνθρωποι με τα δεσμά του γάμου! Όλα ήταν έτοιμα στις 4.30 το μεσημέρι της Κυριακής, στο χωριό «Λόφος» στα Φάρσαλα, στον πρώην δήμο Ενιπέα.

Ο Homer Chekh (φωτο στο κέντρο) οικονομικός μετανάστης από το Πακιστάν, μόλις 24 ετών, κρατώντας έναν φορητό υπολογιστή στα χέρια του, πλαισιωμένος από τους στενούς συγγενείς του, ήταν έτοιμος να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την μόλις 18 ετών Mariam Chekhe.

Τι όμως έκανε αυτό το γάμο των δύο μουσουλμάνων ξεχωριστό; Μα… το ότι η νύφη βρίσκονταν εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά από τον γαμπρό κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής!

Το ραντεβού είχε δοθεί μέσω διαδικτύου, ενώ ο γάμος πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε Φάρσαλα και Πακιστάν (όπου βρίσκεται η νύφη) μέσω σύνδεσης του δημοφιλούς προγράμματος επικοινωνίας «Skype»!

Παρών μέσω του Skype στο Πακιστάν και θρησκευτικός εκπρόσωπος της μουσουλμανικής κοινότητας ο οποίος τήρησε τα ήθη και έθιμα ρωτώντας στο τέλος τρεις φορές τον καθέναν από τους μελλόνυμφους εάν θέλουν να παντρεύουν! Ακολούθησε μάλιστα, η υπογραφή των σχετικών εγγράφων μέσω ανταλλαγής ηλεκτρονικών ταχυδρομείων (emails)! (Αξίζει να σημειωθεί πως ο γάμος έχει ισχύ για την χώρα του Πακιστάν)


Το πλέον εντυπωσιακό όμως είναι πως οι νεόνυμφοι – πλέον – δεν έχουν γνωριστεί ακόμη από κοντά! Το «προξενιό» έγινε από τους γονείς των δύο παιδιών, ενώ οι δυο τους άρχισαν να επικοινωνούν μέσω του διαδικτύου, από το οποίο και αναπτύχτηκε μία ιδιόμορφη μεν, τρυφερή δε – όπως εξομολογήθηκε στο onlarissa.gr ο γαμπρός – σχέση.

Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι τόσο στο χωριό του Homer Chekhe στα Φάρσαλα, όσο και στο σπίτι της νύφης στο Πακιστάν.

Ο Homer που στα Φάρσαλα απασχολείται σε αγροτικές καλλιέργειες, δηλώνει ευτυχισμένος και σφόδρα ερωτευμένος με την Mariam, ενώ δεν βλέπει την ώρα να δει από κοντά τη σύζυγό του, κάτι που αναμένεται να συμβεί σε έναν χρόνο από σήμερα!
onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ