2013-07-16 14:30:06
Φωτογραφία για Ποιοι Αιτωλοακαρνάνες εκλέχθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
Με την εκλογή των 200 μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου του κόμματος.

Ενισχυμένη εμφανίζεται η Αριστερή Πλατφόρμα στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρώτος σε σταυρούς αναδείχθηκε ο Γ. Δραγασάκης, με 1.458 ψήφους.

Από την Αιωλοακαρνανία στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος εξελέγη ο Μάκης Θεοφιλάτος, ο οποίος έχει υπηρετήσει από θέση ευθύνης το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου, ενώ έχει παίξει και σημαντικό ρόλο στην ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό,ο οποίος έλαβε 524 ψήφους με το ενιαίο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Κ.Ε εξελέγησαν δύο ακόμα στελέχη από την Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Βίτσας που εξελέγη με το ενιαίο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνοντας 963 ψήφους και ο Δημήτρης Στρατούλης που εκλέχτηκε με την Αριστερή Πλατφόρμα και έλαβε 767 ψήφους.Πρόκειται για δύο κεντρικά πολιτικά στελέχη, ο πρώτος με μεγάλη εμπειρία στα οργανωτικά θέματα αφού υπηρέτησε και ως γραμματέας έως σήμερα, ενώ ο κ.Στρατούλης με μεγάλη κοινωνική δράση μέσα από το συνδικαλιστικό χώρο, είναι βουλευτής Β'Αθήνας, ενώ ήταν και αρκετές φορές υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΝ στον νομό.


Από την Αιτωλοακαρνανία επίσης μετείχαν άλλοι τέσσερις Αιτωλοακαρνάνες οι οποίοι παρά το γεγονός ότι κατέγραψαν ικανοποιητική επίδοση δεν κατάφεραν τελικά να εκλεγούν.Συγκεκριμένα πρόκειται για τους :Κολοβός Γιάννης με την Αριστερή Πλατφόρμα καθώς και οι Φωτόπουλος Κώστας, Καπρέλης Κ.,Ταφλανίδης Κώστας, με το ενιαίο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
cityvoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ