2013-07-16 22:52:41
Φωτογραφία για Πάτρα: Mε επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή των ΚΑΠΗ‏ - Δείτε φωτο
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων/Τμήμα Τρίτης Ηλικίας στο κατάμεστο από κόσμο θεατράκι της μαρίνας, το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουλίου.

Στην εκδήλωση κεντρικοί πρωταγωνιστές ήταν τα μέλη των τριών ΚΑΠΗ της Πάτρας, οι οποίοι με πολύ ενέργεια και αστείρευτο κέφι παρουσίασαν μουσικοχορευτικά δρώμενα με ακούσματα του Χατζιδάκι και του Ελύτη, χορευτικά της πατρίδας μας και απήγγειλαν ποίηση σπουδαίων Ελλήνων ποιητών, με την καθοδήγηση της χορωδού Μαριέττας Σαρρή και του υπεύθυνου του χορευτικού τμήματος του Δήμου Πατρέων Χρήστου Γιαννόπουλου.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πατρέων Ιωάννης Δημαράς, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε πως παρόλες τις δυσκολίες, τις περικοπές πόρων και την προσπάθεια μείωσης του προσωπικού του Δήμου Πατρέων ο ίδιος θα κρατήσει ψηλά την κοινωνική πολιτική και τις κοινωνικές - προνομιακές δομές, υπογραμμίζοντας πως στηρίζει απόλυτα το έργο του Κοινωνικού Οργανισμού.


Η πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Αναστασία Παπαντωνοπούλου αναφέρθηκε στη σπουδαία δουλειά που γίνεται στους χώρους των ΚΑΠΗ, όπου ο σύγχρονος ρόλος τους τα καθιστά κέντρα κοινωνικής και πολιτιστικής καθημερινής δράσης. Ομάδες όπως η γυμναστική για άσκηση και ευεξία, η εξοικείωση στις νέες τεχνολογίες και οι ομάδες ψυχοκοινωνικής στήριξης ηλικιωμένων με την συνδρομή του εξειδικευμένου προσωπικού, αγκαλιάζονται από εκατοντάδες μέλη των ΚΑΠΗ.

Η πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη σημαντική δουλειά τους στα ΚΑΠΗ, διαβεβαιώνοντας πως παρά τις δύσκολες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε, τα ΚΑΠΗ του Κοινωνικού Οργανισμού θα είναι πάντοτε μια ανοικτή και ζεστή αγκαλιά για όλα τα μέλη του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής Θεοχάρης Μασσαράς και η Αντιδήμαρχος Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων κι Ένταξης Μεταναστών Μαρία Ανδρικοπούλου - Ρούβαλη.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ