2013-07-16 23:44:49
Φωτογραφία για ΟΙ... ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Τρεις είναι οι θέσεις που αποτελούν προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι διέψευσαν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει τα νέα σενάρια για τον Μοργκάν Αμαλφιτανό, καθώς όπως τονίζουν έχουν αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Γάλλου επιτελικού μέσου και πλέον εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τα χαρακτηριστικά του παίκτη της Μαρσέιγ.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούνται για την απόκτηση ενός «κόφτη», αλλά και ενός επιθετικού, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Ραφίκ Τζιμπούρ δεν θα συνεχίσει. Στόχος των ερυθρόλευκων είναι ο νέος ποδοσφαιριστής που θα έρθει να πλαισιώνει τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έδειξε πως βρίσκεται σε φόρμα με το… καλημέρα.

Η περίπτωση του Καρλ Μεντζανί είναι σε καλό δρόμο για τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Όπως επιβεβαιώνουν μάλιστα από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, οι επαφές προχωράνε αν και ο παίκτης ακόμα δεν πρέπει να θεωρείται... «κλεισμένος».

Από εκεί και πέρα για τον Ράμπιου, ξεκαθαρίζεται ότι είναι απλά ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί από την αγορά της Γαλλίας και εξετάζεται Σε ότι αφορά τον Κολοβό, τα διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο παίκτης θα αποκτηθεί και θα μείνει έναν χρόνο δανεικός στον Πανιώνιο, ενώ από τον Ολυμπιακό επισημαίνουν ότι... «ό, τι καλό υπάρχει στην ελληνική αγορά, το αποκτά ο Ολυμπιακός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ