2013-07-17 11:16:35
Φωτογραφία για Πάτρα: Έστειλαν χαράτσι για κοινόχρηστο χώρο σε... μακαρίτη!
Από τη μια ο βραχνάς να βρεθούν τα χρήματα για το χαράτσι κι από την άλλη η γραφειοκρατία να επισφραγίζει τη διαδικασία με ταλαιπωρία. Κι αυτό γιατί έχουν εκδοθεί λογαριασμοί της ΔΕΗ που αφορούν κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών, ονομαστικά, σε διαχειριστές που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, διαχειριστής πολυκατοικίας με 60 διαμερίσματα στο κέντρο της Πάτρας, ο οποίος τρέχει και δε φτάνει, αφού, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στη Γνώμη, έχει υποστεί απίστευτη ταλαιπωρία τελευταία, λόγω του ότι ο λογαριασμός κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος κοινοχρήστων χώρων, έχει εκδοθεί στο όνομα ενός πρώην διαχειριστή, ο οποίος έχει πεθάνει.

Και όλα αυτά ενώ ο νόμος προβλέπει την απαλλαγή των κοινόχρηστων χώρων από το χαράτσι.

Από τότε τρέχει και δε φτάνει. Αρχικά απευθύνθηκε στην εφορία, τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να αποταθεί στο Δήμο πριν λήξει η προθεσμία εξόφλησης, για να πάρει βεβαίωση την οποία θα πρέπει να προσκομίσει στη ΔΕΗ, ώστε να διορθωθεί το λάθος.

H προθεσμία λήγει την Παρασκευή. Αλλά όπως καταγγέλλει του ζητούν για να απαλλαγεί από το κοινόχρηστο χαράτσι να συνταχθεί ειδική έκθεση από ηλεκτρολόγο – μηχανολόγο για το ρολόι της ΔΕΗ και για το ασανσέρ και βεβαιώσεις από Δήμο κι εφορία, πράγμα που σημαίνει κι άλλες δαπάνες και ταλαιπωρία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ