2013-07-18 02:51:04
Φωτογραφία για Ξάνθη: ''Καταρρέει'' η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου
Στα όρια της έχει φτάσει για ακόμη μια φορά η Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης με το ιατρικό προσωπικό να καταβάλει καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αντιμετώπιση των περιστατικών.

Πρόκειται για μια Κλινική του Νοσοκομείου που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει το, άλυτο, πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού χωρίς να προκηρύσσονται θέσεις για την κάλυψη των κενών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, πριν από περίπου έναν χρόνο η διευθύντρια της Καρδιολογικής ανέφερε πως η Κλινική έχει φτάσει στα όρια της και πως δεν μπορεί να λειτουργήσει με μόλις έναν καρδιολόγο, την ίδια, που τότε απασχολούσε. Σήμερα, και πέραν της διευθύντριας, απασχολείται στην Καρδιολογική και μια επικουρική καρδιολόγος καθώς και ένας αποσπασμένος ιατρός από την Καβάλα. Η απόσπαση ωστόσο του οποίο λήγει στις 10 Αυγούστου, οπότε και θα πρέπει με κάποιον τρόπο να καλυφθεί το κενό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε έκθεσή της η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Ξάνθης στην Καρδιολογική απασχολούνται και 4 ειδικευόμενοι οι οποίοι «εξαναγκάζονται», όπως σημειώνει, να κάνουν μέχρι και 10 εφημερίες, λόγω των διακομιδών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ