2013-07-18 04:23:03
Φωτογραφία για Βασικοί κανόνες για να είστε σε φόρμα
Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και ενημερωθείτε για το πώς να τρώτε καλύτερα, να αισθάνεστε καλύτερα, αλλά και να δείχνετε καλύτερα.

Αναπνέετε σωστά: Γνωρίζατε ότι το οξυγόνο βοηθάει τον οργανισμό μας στις σωστές καύσεις του λίπους; Γι αυτό λοιπόν όσο πιο σωστά αναπνέετε, όταν περπατάτε ή κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, τόσο πιο σωστές καύσεις θα κάνετε.

Περιορίστε το αλάτι: Η κατανάλωση αλατιού θα πρέπει να ελέγχεται με προσοχή. Το 75% του αλατιού στη διατροφή μας προέρχεται από τα έτοιμα φαγητά, τα οποία καλό θα ήταν να τα αποφεύγετε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την κατανάλωση του αλατιού σε 1500 mg τη μέρα.

Κάντε γυμναστική: Εάν δεν προλαβαίνετε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο μπορείτε να κάνετε γυμναστική στο σπίτι σας για περίπου 15 λεπτά τη μέρα. Μπορείτε να κάνετε σκοινάκι (5 σετ των 20), να ανεβοκατεβείτε τις σκάλες του σπιτιού σας 20 φορές, και βαθιά καθίσματα (5 σετ των 20). Επαναλάβετε αυτές τις ασκήσεις καθημερινά και θα δείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα διαφορά στο σώμα αλλά και το πνεύμα σας.
myworld.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έμεινε ο Μπρέσκα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έμεινε ο Μπρέσκα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ