2013-07-18 03:57:07
Φωτογραφία για Χ. Θεοχάρης: Σπεύστε να κάνετε τις φορολογικές σας δηλώσεις
Να σπεύσουν να κάνουν τις φορολογικές τους δηλώσεις διότι δεν θα δοθεί νέα παράταση κάλεσε τους φορολογουμένους ο γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Ο κ. Θεοχάρης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1, ανέφερε ότι μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί περίπου 2 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις και τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα ξεκινήσουν μαζικές εκκαθαρίσεις φορολογικών δηλώσεων.

Ερωτηθείς σχετικά επισήμανε ότι δεν παρατηρούνται προβλήματα υπερφόρτωσης τους συστήματος Τaxisnet ενώ τόνισε ότι η μεταφόρτωση των στοιχείων των τόκων ολοκληρώνεται.

Ο κ. Θεοχάρης επισήμανε επίσης ότι τα έσοδα από ΦΠΑ ανακάμπτουν και θα είναι εντός στόχων που έχουν τεθεί, ενώ και η υστέρηση στα έσοδα από τους άμεσους φόρους θα καλυφτεί πλήρως και οφείλεται κυρίως στην παράταση που δόθηκε στις υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 30 Αυγούστου ανάλογα με τον αριθμό του φορολογικού μητρώου του φορολογούμενου έχει παραταθεί σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των φυσικών προσώπων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σαπφώ - Η δέκατη Μούσα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σαπφώ - Η δέκατη Μούσα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ