2013-07-18 21:56:45
Φωτογραφία για Προς Μπαρτσελόνα ο Παπανικολάου
Το θρίλερ των διαπραγματεύσεων φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του

Προς άλλες πολιτείες οδεύει όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Παπανικολάου. Το θρίλερ των διαπραγματεύσεων τις τελευταίες δύο ημέρες φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του, με τον παίκτη να απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό και να πλησιάζει στην Μπαρτσελόνα.

Εξ' αρχής τα χρήματα που προσέφεραν οι Καταλανοί, 1.5 εκατ. ευρώ ήταν πάρα πολλά κι έβαλαν σε σκέψεις τους ανθρώπους των Πειραιωτών για την παραχώρηση του παίκτη ή την ανανέωση του συμβολαίου του για να μην τον χάσουν τη νέα σεζόν ως ελεύθερο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η ΚΑΕ έστειλε mail στον μάνατζερ του διεθνούς φόργουορντ με το οποίο ζητούσε να μάθει τις απαιτήσεις του Παπανικολάου για νέο συμβόλαιο. Η απάντηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον Πειραιά, καθώς το ποσό που πρότεινε η πλευρά του παίκτη ανέρχεται σε κάτι παραπάνω απο 6 εκατομμύρια δολλάρια για συμβόλαιο τριών χρόνων, ή αλλιώς περίποy 1,6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με την εφορία πληρωμένη από τον Ολυμπιακό. Όπως υποστηρίζουν από την διοίκηση μάλιστα στη πρόταση δεν υπήρχε σχετική πρόβλεψη για buy out για το NBA.


Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα δεχθεί τη πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον παίκτη, ο οποίος θα πρέπει να τα βρει και με τους «μπλαουγκράνα» για να μετακομίσει στην Ισπανία. Οι δευτεραθλητές Ισπανίας, προσφέρουν σύμφωνα με δημοσιεύματα 1 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου στον διεθνή φόργουορντ και είναι άγνωστο αν θα συμφωνήσουν μαζί του. Οπότε, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το να παραμείνει στον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο με τα συμφωνηθέντα χρήματα για τον πέμπτο χρόνο του συμβολαίου του -500χιλ. ευρώ-, με τις πιθανότητες για αυτό το ενδεχόμενο πάντως να είναι ελάχιστες.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ