2013-07-18 21:56:52
Φωτογραφία για Πήρε Ουντότζι ο Άρης, στο Αζερμπαϊτζάν ο Σουμπίνιο!
Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ολοκλήρωσε την απόκτηση του Σαλόζε Ουντότζι ενώ παύει να υφίσταται θέμα απόκτησης του Βραζιλιάνου Σουμπίνιο που θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Σαλόζε Ουντότζι αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το διετούς διάρκειας συμβόλαιό του με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αποτελώντας την έβδομη μεταγραφή της.

Εν τω μεταξύ οριστικά δεν υφίσταται πλέον θέμα απόκτησης του Βραζιλιάνου Σουμπίνιο καθώς όπως ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, από τον εκπρόσωπό του θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την απόκτηση του Ουντότζι ανέφερε: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σαλόζε Τσιγκόζιε Ουντότζι. Ο 27χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρη Ηλιάδη, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.


Ο Σαλόζε Τσιγκόζιε Ουντότζι, που θα ενσωματωθεί αύριο με την ομάδα μας και θα ξεκινήσει προπονήσεις, γεννήθηκε στις 16/07/1986 στο Λάγος της Νιγηρίας, έχει ύψος 1,71 και βάρος 67 κιλά.

Τις σεζόν 2009-'10 και 2010-'11 αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης (52 συμμετοχές, 6 γκολ). Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στον Πλατανιά (17 συμμετοχές, 4 γκολ) και ολοκλήρωσε την σεζόν στον Ατρόμητο Αθηνών (16 συμμετοχές, 2 γκολ)".

Ο Ουντότζι στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης και με υπογραφή του Άρη τόνισε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Η μεταγραφή μου στον Άρη είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Έρχομαι σε μια από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα προσπαθήσω να την βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Γνωρίζω πολύ καλά την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Άρη στα παιχνίδια. Μια ατμόσφαιρα που την έζησα ως αντίπαλος και τώρα θα την ζήσω και ως παίκτης της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του Άρη θα στηρίξει και φέτος την προσπάθεια που θα κάνουμε για να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν. Όλοι στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά".

Όσον αφορά την περίπτωση του Σουμπίνιο και της απόκτησης επιτελικού μέσου αφού ο Βραζιλιάνος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο Αζερμπαϊτζάν το πιθανότερο είναι να γίνει εκ νέου στροφή στον Νικολάς Βιόλα της Παλέρμο για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού.

Παράλληλα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ήρθε σήμερα σε οριστική συμφωνία με τον Ευθύμη Κουλουχέρη, μετά την προφορική συμφωνία που είχε επιτευχθεί, στο θέμα του διακανονισμού των οφειλών για το άρθρο 99.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ