2013-07-19 08:43:09
Φωτογραφία για Φύγε εσύ έλα εσύ! Λίστες με μετακινήσεις προσωπικού στα χέρια Άδωνι. Τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι
Λίστα με όλες τις μετακινήσεις προσωπικού που θα πρέπει να γίνουν το πολύ σε δύο μήνες έχει στα χέρια του ο υπουργός Υγείας. 

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου - ΙΑΤROPEDIA

Λίστα με τους πρώτους εργαζόμενους που θα κληθούν να αλλάξουν άμεσα εργασιακή θέση έχει ήδη στα χέρια του ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Μπορεί ονόματα αυτή η λίστα να μην περιλαμβάνει όπως ο ίδιος διευκρίνισε, περιέχει όμως όλες τις θέσεις που πρέπει να μείνουν κενές ώστε να γεμίσουν άλλες σε μεγάλα νοσοκομεία που έχουν ανάγκες. 

Πρόκειται για εργαζόμενους 5-6 μικρών νοσοκομείων της Αττικής τα οποία θα αλλάξουν άμεσα χαρακτήρα και θα μετατραπούν είτε σε κέντρα υγείας αστικού τύπου είτε σε εξειδικευμένες μονάδες χρονίως πασχόντων. 

Σε λίγο καιρό μάλιστα οι εργαζόμενοι θα ενημερωθούν ότι θα πρέπει να μετακινηθούν σε νοσοκομεία «κορμού» μεγαλύτερα δηλαδή νοσηλευτικά ιδρύματα ώστε να καλύψουν τις αντίστοιχες θέσεις. Αξιολόγηση δεν αναμένεται να υπάρχει σε αυτή τη φάση.

Πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης διαμήνυσε ότι θα επαναφέρει στις θέσεις του το νοσηλευτικό προσωπικό που είχε μεταφερθεί τα τελευταία χρόνια σε διοικητικές θέσεις προφανώς όχι με λογικές κάλυψης κενών θέσεων στο ΕΣΥ.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ