2013-07-19 08:53:25
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ : ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Ο Τάσος Παπάζογλου μίλησε για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους και στάθηκε στη φιλοσοφία του Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Φράιμπουργκ με 4-2 στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι του στην Αυστρία, αλλά το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Ο Έλληνας αμυντικός των ερυθρόλευκων, Τάσος Παπάζογλου, έκανε το απολογισμό της παρουσίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

"Αυτές τις ημέρες που είμαστε εδώ δουλέψαμε πάρα πολύ και τώρα ετοιμαζόμαστε να πάμε στη Γερμανία για να παίξουμε τα φιλικά παιχνίδια. Έχει γίνει πάρα πολλή δουλειά αυτές τις ημέρες με πολύ τρέξιμο.

Από εδώ και πέρα όλα τα παιδιά δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και είναι βέβαιο ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη με την έναρξη των υποχρεώσεων", τόνισε αρχικά ο Τάσος Παπάζογλου, συμπληρώνοντας:

"Όπου με χρειαστεί ο προπονητής μου, είτε δεξιά, είτε στόπερ, εγώ είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα".

Τέλος, για τη σύγκριση της περυσινής προετοιμασίας με τη φετινή, ο 25άχρονος αμυντικός δεν θέλησε να πει πάρα πολλά: "Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο και σύγκριση με την περυσινή χρονιά. Ο κάθε προπονητής κάνει τη δουλειά του και κοιτάμε να πάμε καλά και να είμαστε ευχαριστημένοι στο τέλος. Απ' ό,τι έχουμε δει όλοι ο προπονητής θέλει να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να πιέζει όλη η ομάδα σε όλο το γήπεδο".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ