2013-07-19 12:07:09
Φωτογραφία για Iατροκοινωνικη εκδήλωση για το μελάνωμα στα Βραχνέικα
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας και η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Τοπικής Οικονομίας του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας, οργανώνουν ιατροκοινωνική εκδήλωση στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο στις 22 Ιουλίου 2013 (Δευτέρα) στις 19.30 με θέμα το μελάνωμα.

Ομιλητές είναι η Μπράουν Χάιγκε, Δερματολόγος, με θέμα: «Μελάνωμα: Πρώιμη κι έγκαιρη διάγνωση», η Δήμητρα Τσιλιμπότη, Επιμελήτρια Α’ Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», με θέμα: «Κακόηθες μελάνωμα δέρματος. Χειρουργική αντιμετώπιση» και η Αναστασία Κατσαρού, Γενική Ιατρός, με θέμα: «Έγκαιρη πρόληψη».

Θ’ ακολουθήσει συζήτηση, γύρω από τα εξής ζητήματα: Τί είναι το μελάνωμα, ποιά τα αίτια του μελανώματος, αν μπορεί να γίνει έγκαιρη διάγνωση, ποιά είναι τα ύποπτα σημεία ενός σπίλου (ελιάς)-μελανώματος, πώς γίνεται η αυτοεξέταση, ποιοί διατρέχουν κίνδυνο και πού πρέπει να απευθυνθούν, όσοι θέλουν να ενημερωθούν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ