2013-07-19 12:44:37
Φωτογραφία για Απέκτησε Μπαντιμπανγκά ο Εργοτέλης
Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου Βέλγου μεσοεπιθετικού Ζιγκί Μπαντιμπανγκά. Διαβάστε τι δήλωσε ο παίκτης.

Σε μια πολύ μεγάλη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Εργοτέλη την Πέμπτη (18/7), καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 21χρονο Βέλγο μεσοεπιθετκό Ζιγκί Μπαντιμπανγκά.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ, Γιάννης Δασκαλάκης, τις τελευταίες ημέρες είχε επαφές με τον εκπρόσωπο του παίκτη και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο ενός έτους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου μονοετούς διάρκειας με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή Ziguy Badibanga.

Ο 21 ετών (26/11/1991) μεσοεπιθετικός, διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων του Βελγίου και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του, αγωνίστηκε τη σεζόν που πέρασε στη Σαρλερουά (24 συμμετοχές, 4 γκολ) ως δανεικός από την Άντερλεχτ.


Αναδείχθηκε από την Ακαδημία της Άντερλεχτ, στα τμήματα της οποίας παρέμεινε επί εννέα χρόνια (2000-09) πριν γίνει επαγγελματίας και καταγράψει 26 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα (2009-11). Τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε δανεικός στην Ολλανδική Ντε Γκράαφσαπ (7 συμμετοχές).

Ο ποδοσφαιριστής έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στον Άγιο Παύλο Νάουσας, μαζί με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Εργοτέλη Γιάννη Δασκαλάκη, και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας".

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εργοτέλη, ο Βέλγος είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και στον Εργοτέλη.

Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Με σκληρή δουλειά θα δείξω τι αξίζω και θα δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ