2013-07-19 14:02:12
Φωτογραφία για Eπιτέθηκαν και χτύπησαν τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Αττικό νοσοκομείο
Αιχμές σε βάρος συγκεκριμένου πολιτικού χώρο άφησε ο υπουργός Υγείας με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο. Κατήγγειλε ότι διαδηλωτές τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν στο πρόσωπο καθώς και ότι αρνήθηκαν την πρόσκλησή του να μπει αντιπροσωπεία τους στο αμφιθέατρο για να συνομιλήσουν. Είχε προηγηθεί ανακοίνωση εργαζομένων του νοσοκομείου στην οποία ο Α.Γεωργιάδης χαρακτηριζόταν ως «ανεπιθύμητος».

Στην εκδοχή των γεγονότων που παρουσίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Βήμα FM δήλωσε ότι δέχθηκε επίθεση από εργαζόμενους του νοσοκομείου και άτομα-τα οποία δεν σχετίζονται με τις διεκδικήσεις στο χώρο της Υγείας- που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Αττικό Νοσοκομείο. Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας, παρενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, ο ίδιος μπήκε στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου για να συνομιλήσει με τη διοίκηση και προσκάλεσε εκπροσώπους του σωματείου των εργαζομένων, οι οποίοι αρνήθηκαν να προσέλθουν εάν δεν αποχωρούσαν τα ΜΑΤ.


"Κάποιοι νομίζουν ότι έχουν την ιδιοκτησία των νοσοκομείων αλλά είναι αδιανόητο να μην επιτρέπουν στον αρμόδιο υπουργό να τα επισκεφθεί και να ασκούν βία πάνω του" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και έκανε λόγο για έκφραση της βίας από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο που νομίζει ότι έχει το μονοπώλιο της έκφρασης στη χώρα.

Της επίσκεψης του υπουργού είχε προηγηθεί ανακοίνωση εργαζομένων του νοσοκομείου, στην οποία ανέφεραν ότι "είναι ανεπιθύμητος".

Νωρίτερα ο κ.Γεωργιάδης, είχε επισκεφθεί αιφνιδιαστικά του Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου αφού περιηγήθηκε στους διαδρόμους και στους θαλάμους, ενημερώθηκε από εργαζόμενους και γιατρούς για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο.

Πηγή: enet
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ