2012-04-06 20:07:05
Φωτογραφία για Γ. Καρατζαφέρης: Κομμάτα...«κομμάτια» θα πάρουν ένα σωρό χρήματα
Ασκήσεις .... συνείδησης με εσάνς εκλογών στους βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προκειμένου να ψηφίσουν ένας ένας την είσπραξη της τέταρτης δόσης του 2011 και των δύο πρώτων του 2012... της κρατικής χρηματοδότησης προς τα κόμματα, επιχειρεί να επιβάλει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ξεκαθαρίζοντας ότι θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία “τερατούργημα”.

Μιλώντας στη βουλή επιτέθηκε και στα δύο μεγάλα κόμματα καθώς τα εν λόγω χρήματα αντιστοιχούν στα ποσοστά που έλαβαν στις εκλογές του 2009 και τα οποία όσο και να τα ονειρεύονται, δεν τα έχουν τώρα. “Έχει το ΠΑΣΟΚ το ¼ των ψήφων και θα πάρει χρήματα με βάση το 44% και η ΝΔ με βάση το 34%; Καταρχήν η ΝΔ είναι δύο κομμάτια”. Για την ακρίβεια τρία, όπως επίσης δύο κομμάτια το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Καρατζαφέρης επικαλέστηκε μάλιστα τον πατριωτισμό των βουλευτών καλώντας τους να μην ψηφίσουν την τροπολογία. “Δεν πρέπει”, είπε, να πάρουμε τα λεφτά από τον έλληνα φορολογούμενο για να εξιλεωθεί μόνο και μόνο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για όσα έκαναν στον ελληνικό λαό”.


Στο ίδιο μήκος κύματος τοποθετήθηκε και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη καλώντας όλες τις πτέρυγες της Βουλής να μην συναινέσουν σε μία τροπολογία ντροπή τη στιγμή που ετοιμάζονται να ψηφίσουν συντάξεις και μισθούς πείνας. Κατηγόρησε επίσης τα δύο μεγάλα κόμματα ότι συνεχίζουν να προκαλούν την ελληνική κοινωνία καθώς αποδεικνύεται ότι ανοίγοντας συρτάρια κι εκταμιεύοντας είκοσι εκατομμύρια ευρώ “ λεφτά υπάρχουν μόνο για τα κομματικά ταμεία”. Πόσο μάλλον όταν την ίδια στιγμή τα χρέη του κράτους προς τους ιδιώτες ξεπερνούν τα επτά εκατομμύρια ευρώ .

Από την πλευρά του, ο παριστάμενος Υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης υποστήριξε πως «ό,τι και να πει κανείς για τη χρηματοδότηση των εκλογών, η κοινωνία θα πληρώνει με 50 ή 80 ή 100 εκατομμύρια ευρώ τις εκλογές που θα γίνονται, διότι δεν γίνονται τζάμπα. Αλλά ο πολίτης περιμένει να δει πως θα περιοριστούν οι δαπάνες που πληρώνει».briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λίγο πριν τη μεγάλη μάχη!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λίγο πριν τη μεγάλη μάχη!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ