2013-07-19 17:38:05
Φωτογραφία για Κ. Γκιουλέκας: «Ανύπαρκτο το έργο Μπουτάρη»
από το Γραφείο Τύπου

Με αφορμή την ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης για το 2012 ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας ανέφερε τα εξής «Η δημοτική παράταξη “Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη” διαφωνεί πλήρως με την έως σήμερα οικονομική διαχείριση, τις προτεραιότητες και τις επιλογές της διοίκησης του Γιάννη Μπουτάρη.

Γι’ αυτό επιλέξαμε ως παράταξη να μην παραστούμε στην ειδική συνεδρίαση του απολογισμού χθες, Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013, προκειμένου να μην νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας ένα ανύπαρκτο έργο, για το οποίο ο Γιάννης Μπουτάρης τόσο αλαζονικά δηλώνει ότι “η Θεσσαλονίκη είναι στην καλύτερη κατάσταση των τελευταίων ετών” Προφανώς, ο δήμαρχος είναι περήφανος που έχει καταντήσει την Θεσσαλονίκη την πιο βρώμικη και πιο σκοτεινή πόλη της Ελλάδας, στην οποία επικρατεί μια απόλυτη αναρχία. Ή απλά ζει αποκομμένος από την πραγματικότητα της πόλης.


Στα σοβαρά ζητήματα της πόλης το έργο της διοίκησης Μπουτάρη έχει μηδενικά αποτελέσματα. Το μόνο που έχει να παρουσιάσει μέχρι σήμερα, μερικούς μήνες πριν από τις επόμενες δημοτικές εκλογές, είναι μία απαράδεκτη αλαζονική στάση, ολιγωρία, αναποτελεσματικότητα, ανεκπλήρωτες εξαγγελίες, έλλειψη συντονισμού, διγλωσσία, ερασιτεχνισμό, ακυρώσεις αποφάσεων, καταγγελίες για αδιαφάνεια και απανωτές παταγώδεις γκάφες… Η Θεσσαλονίκη έχει αφεθεί στον αυτόματο πιλότο και λειτουργεί χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων του Δήμου.

Δυστυχώς, αυτή την αποτυχία διαπιστώνουν καθημερινά οι Θεσσαλονικείς σε όλους τους τομείς. Και γι’ αυτή την κατάντια μοναδικός υπαίτιος είναι ο δήμαρχος.

Αντί να αναλώνεστε κ.Μπουτάρη σε επικοινωνιακές φιέστες και δημοσιοσχετίστικες φανφάρες θα μπορούσατε να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα πραγματικά προβλήματα των θεσσαλονικέων».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ