2013-07-19 19:20:04
Φωτογραφία για ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΛΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ... ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΑΛΑΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιόχαν Ελμάντερ με τη μορφή δανεισμού από τη Γαλατά που θα καλύψει, μάλιστα, μέρος και του συμβολαίου του, βρίσκεται, σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Ελμάντερ είναι μία... ανάσα από την ένταξη του στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι φαίνεται πως εξετάζουν την προοπτική απόκτησής του, αλλά είναι άγνωστο αν είναι τόσο προχωρημένο το θέμα.

Στα δημοσιεύματα των Τούρκων, λοιπόν, επισημαίνεται πως ο Ελμάντερ μετακομίζει στο Λιμάνι, αφού έχει επιτευχθεί συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών σ' αυτή τη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, ο Ελμάντερ πείσθηκε πως πρέπει να αποχωρήσει, ο Φατίχ Τερίμ άναψε το πράσινο φως και η Γαλατά είναι διατεθειμένη να καλύψει μέρος του συμβολαίου για τον δανεισμό του.

Όπως αβαφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα το συμβόλαιο του Ελμάντερ με τη Γαλατά ανέρχεται στο 1,8 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα πληρώσει το 1,3 εκατ. ευρώ στον Σουηδό ποδοσφαιριστή και τα υπόλοιπα 500.000 ευρώ θα τα βάλει η «Τσιμ Μπομ Μπομ»...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ