2013-07-19 21:17:03
Φωτογραφία για «Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει την κατάργηση αλλά ψηφίζει την αντικατάσταση της ΕΡΤ!»
από το Γραφείο Τύπου

Σχολιάζοντας τις σημερινές τοποθετήσεις στην Ολομέλεια της Βουλής τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση της «Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ και Τηλεόρασης»... (ΝΕΡΙΤ), η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

«Θυμήθηκα σήμερα τα κλαψουρίσματα του κ. Βενιζέλου με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ, τα οποία σταμάτησαν ευθύς μόλις απέκτησε ο ίδιος και στενοί συνεργάτες του νέα υπουργικά αξιώματα.

Από τα κλαψουρίσματα αυτά βέβαια έβγαιναν εξ αρχής μόνο κροκοδείλια δάκρυα. Θυμίζω εδώ ότι με νόμο του (το άρθρο 66 του ν.4002) το ίδιο το ΠΑΣΟΚ τον Αύγουστο του 2011 είχε προγράψει οριστικά την ΕΡΤ.

Σε ό,τι αφορά τον κ. Σαμαρά θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που έκλεισε την δημόσια ραδιοτηλεόραση, δωρίζοντας παράλληλα άδεια εκπομπής πανελλαδικής εμβέλειας στον Γιώργο Καρατζαφέρη για το ιδιωτικό κανάλι του ΑΡΤ.

Και για να συμπληρωθεί το θέατρο του παραλόγου ο κ. Στουρνάρας κατέθεσε χθες στη Βουλή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που επέτρεψε την κατάργηση της ΕΡΤ, γνωρίζοντας άριστα ότι δεν διαθέτει τις ψήφους για να κυρωθεί.

Θα έχουμε λοιπόν το παγκόσμιας πρωτοτυπίας φαινόμενο το ΠΑΣΟΚ να καταψηφίζει την κατάργηση της ΕΡΤ ενώ σήμερα υπερψήφισε την αντικατάσταση της από τη ΝΕΡΙΤ!».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ