2013-07-19 23:34:06
Φωτογραφία για ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ...
«Τσιμπημένες» ήταν οι τιμές που ανακοίνωσε η FIFA για τα εισιτήρια του Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr". Στα 440 δολάρια το φθηνότερο «χαρτάκι» του τελικού, μειωμένες τιμές για τους Βραζιλιάνους.

Τις τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας παρουσίασε και επίσημα την Παρασκευή η FIFA. Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει προχωρήσει σε αρκετούς διαχωρισμούς βάσει της φάσης των αγώνων αλλά και του κοινού, καθώς διαφορετικές τιμές ισχύουν για τους πολίτες της Βραζιλίας από αυτούς του υπόλοιπου πλανήτη.

Πάντως, σημειώνεται πως ο μέσος όρος των τιμών ξεπερνά κατά 10% αυτόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής, με τη FIFA να μην προχωρά σε μείωση των τιμών.

Ενδεικτικά οι τιμές:

Το φθηνότερο εισιτήριο για τους Βραζιλιάνους για τη φάση των ομίλων ξεκινά από τα 27δολάρια ενώ για των υπόλοιπο κόσμο από τα 90, αντίστοιχα. Παράλληλα, υπάρχουν μειωμένες τιμές για μαθητές, ηλικιωμένους και άλλες κοινωνικές ομάδες της διοργανώτριας χώρας.

Όσον αφορά τις πρεμιέρες των αγώνων ομίλων, τα εισιτήρια ξεκινούν από τα 71δολάρια για τους Βραζιλιάνους και από τα 220 για τους ξένους επισκέπτες. Όσον αφορά τον τελικό, οι τιμές φτάνουν στα…ουράνια, αφού το φτηνότερο μαγικό χαρτάκι αγγίζει τα 440 δολάρια για όσους ταξιδέψουν στην διοργανώτρια χώρα ενώ για τους Βραζιλιάνους ξεκινά από τα 150.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ