2012-04-06 20:40:04
Φωτογραφία για Οχήματα που μετατρέπονται.Μοιάζουν απίστευτα κι όμως είναι αληθινά!
Μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι, Αμερικάνοι και Γερμανοί, σκέφτηκαν να δημιουργήσουν οχήματα που έχουν τις δυνατότητες να μετατρέπονται.

Αντί λοιπόν για δύο οχήματα αγοράζει κάποιος ένα και ανά πάσα στιγμή το αλλάζει.

Ξεκινώντας λοιπόν, από τους Γερμανούς, ας ρίξουμε μια ματιά σ’ αυτή τη πολύ ιδιαίτερη κατασκευή, εάν δεν βρίσκεται χώρο για το τροχόσπιτο σας παρκάρετε το στη θάλασσα! Πρόκειται για ένα απίστευτο τροχόσπιτο που μπορεί να γίνει και σκάφος. Μπορεί να μην είναι και τόσο ευρύχωρο, αλλά σίγουρα είναι πολύ εντυπωσιακό. Εάν λοιπόν θέλετε από τα βουνά να μεταφερθείτε στο νερό δεν έχτε παρά να τοποθετήσετε τη μηχανή σκάφους και να ανοίξετε το ταβάνι και είστε έτοιμοι να απολαύσετε τη θαλάσσια βόλτα σας! Ένα θέλετε να το αποκτήστε δε χρειάζεστε τίποτα άλλο πέρα από 15.000€.

Οι πτυχιούχοι του MIT αποπειράθηκαν να κατασκευάσουν ένα αυτοκίνητο που θα έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε…αεροπλάνο! Και τα κατάφεραν, μάλιστα οι επιδώσεις του είναι εντυπωσιακές, 65μίλια στην άσφαλτο και 115μίλια στον αέρα.


Αυτό όμως που μας σοκάρει, είναι το πόσο γρήγορα μπορεί από αυτοκίνητο να μετατραπεί σε αεροπλάνο, πραγματικά ξεπερνάει τον ανθρώπινο νου…μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, φαντάζει αδύνατο κι όμως πρόκειται για την πραγματικότητα. Εάν λοιπόν σας περισσεύουν 350.000$ μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία Hammacher Schlemmer ώστε να το αποκτήσετε!

Της Μαρίας Θεοφράστου

[email protected]

και στο twitter:

http://twitter.com/OdigontasMeStyl
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ