2012-04-06 20:39:02
Φωτογραφία για Στο ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας αρχηγός παραμένει ο Γ.Α.Π. [ΦΩΤΟ]
ΓΑΠ και τα μυαλά στα κάγκελα!

ΚΑΙ ΕΝΩ η χώρα θρηνεί αυτόχειρες, λόγω της οικονομικής κρίσης, απίστευτη πρόκληση από τον Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας - Ο ΙΔΙΟΣ Γραμματέας, καταγγέλεται από τον πρώην Νομάρχη του ΠΑΣΟΚ, για ίντριγκες και συνωμοσίες, με σκοπό τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας Με την Ελλάδα και τους Έλληνες, να θρηνούμε για τον χαμό του 77χρονου αυτόχειρα συνταξιούχου φαρμακοποιού Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος "έφυγε" στη πλατεία Συντάγματος, την κόρη του, Έμμυ, να χαρακτηρίζει την πράξη του "συνειδητή πολιτική", τον εκπρόσωπο του Δ.Ν.Τ., Τζέρι Ράις, να "λυπάται βαθύτατα" δήθεν και ένα μεγάλο μέρος του δημοσιογραφικού κόσμου να χαρακτηρίζει ως ηθικούς αυτουργούς τους κ.κ. Γιώργο Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι και οδήγησαν την χώρα στο Δ.Ν.Τ. και την τρόικα, στον Βόλο και πιο συγκεκριμένα στη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, τα παντά κυλούν ήρεμα σα να μην πέρασε μια μέρα, από την παντοδυναμία του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ.


Με το e-Volos.gr, επ' αφορμής των όσων απίστευτων καταγγέλονται στις τάξεις του τοπικού ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες, να έχει επισημάνει αρκετές φορές το θέμα της πρόκλησης και όμως, ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Γιώργος Φώτης επιμένει και στην πρόσοψη του κτιρίου, που φιλοξενεί τα γραφεία της Ν.Ε., φιγουράρει μία τεράστια ταμπέλα, η οποία εικονίζει τον Γ.Α.Π. και μάλιστα σε στάση αρχηγική.

Δύο ημέρες μετά την αρχική μας επισήμανση και η ταμπέλα παραμένει στην θέση της, όπως παρατηρεί κανείς και στις φωτογραφίες:

Και φυσικά η ουσία του θέματος δεν είναι στην ταμπέλα, αλλά στον συμβολισμό της, ο οποίος αφενός προκαλεί το δημόσιο αίσθημα των χιλιάδων περαστικών Βολιωτών, από την κεντρική λεωφόρο Δημητριάδος της πόλης, καθημερινά και αφετέρου προσβάλει ευθέως το νέο αρχηγό του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο.

Βέβαια, αν γνώριζαν τον Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας όλοι μας οι αναγνώστες, ίσως και να μην τους προκαλούσε εντύπωση το γεγονός, το θέμα είναι κατά πόσο γνωρίζει ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αλήθεια κ. πρόεδρε, που είμαστε σίγουροι ότι δεν γνωρίζατε το θέμα, μήπως γνωρίζετε ότι ο συγκεκριμένος Γραμματέας, καταγγέλεται εδώ και μέρες, από τον πρώην Νομάρχη και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας αλλά και Γ.Γ. της Ένωσης Περιφερειών, κ. Απόστολο Παπατόλια, για ίντριγκες και συνωμοσίες, με σκοπό τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας;

Πατώντας... ΕΔΩ θα βρείτε και την σχετική καταγγελία του κ. Απόστολου Παπατόλια.

Λογικό να μην γνωρίζετε τέτοιες λεπτομέρειες κ. Βενιζέλο, ωστόσο διερωτάστε αν "ΓΙΝΕΤΑΙ;" και σας απαντούμε, όπως και οι επικοινωνιολόγοι σας εξάλλου, ότι "ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ", όχι όμως με τέτοια στελέχη κ. Ευάγγελε Βενιζέλο. planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ