2013-07-20 12:02:04
Φωτογραφία για Κάνουν φύλο και φτερό τη Cyta
Φύλο και φτερό είναι αποφασισμένη να κάνει τη Cyta η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου. Θα ελέγξει όλες τις αποφάσεις της σε ζωτικής σημασίας θέματα, όπως... χορηγίες, παραγραφές χρεών, συμφωνίες κ.λπ.

ΤΙ ΖΗΤΑ.

Συγκεκριμένα, ενόψει της προγραμματιζόμενης συζήτησης στην Επιτροπή του θέματος «Οικονομικές καταστάσεις και έκθεση της γενικού ελεγκτού της Δημοκρατίας για το 2012», ο πρόεδρος της Επιτροπής, βουλευτής του ΔΗΣΥ Γιώργος Γεωργίου, απέστειλε προς τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΑΤΗΚ επιστολή με την οποία τους καλεί να καταθέσουν στην Επιτροπή: (α) Ονομαστικό κατάλογο των χορηγιών ή / και παραγραφές χρεών της ΑΤΗΚ προς εταιρείες, σωματεία, οργανώσεις, ιδρύματα και φυσικά πρόσωπα (β) Όλες τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί από την ΑΤΗΚ για την εγκατάσταση σε κτίρια ή / και οικήματα κεραιών κινητής τηλεφωνίας (γ) Όλες τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί μεταξύ της ΑΤΗΚ με ποδοσφαιρικά σωματεία ή και εταιρείες για την παροχή της υπηρεσίας Cytavision.


ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.

Επίσης ο κ. Γεωργίου ζητά από την ΑΤΗΚ: «Ενημέρωση της Επιτροπής Ελέγχου σε ποιο στάδιο βρίσκεται η εξέταση των καταγγελιών ή / και των διαπιστώσεων της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου της ΑΤΗΚ για το θέμα που αφορά την παρακολούθηση και τον έλεγχο του ανεφοδιασμού των οχημάτων της Αρχής, ειδικότερα όσον αφορά, μεταξύ άλλων, τον εξωπραγματικό αριθμό χιλιομέτρων που διήνυσαν τα εν λόγω οχήματα, τον ανεφοδιασμό τους με ποσότητα καυσίμων μεγαλύτερη από τη χωρητικότητα των δεξαμενών καυσίμων, την υπερβολική κατανάλωση καυσίμων και τη χρέωση ανεφοδιασμού τους πέραν της μιας φοράς την ίδια μέρα και ώρα».

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ