2013-07-20 14:14:11
Φωτογραφία για ΤΟ... ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ «ΠΑΠ»!
Ο Κώστας Παπανικολάου είναι πλέον παίκτης της Μπαρτσελόνα και στις δηλώσεις του τόνισε πως πέρασε τέσσερα υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό, ενώ ευχαρίστησε τους αδερφούς Αγγελόπουλους, τους προπονητές που συνεργάστηκε και τον ερυθρόλευκο κόσμο.

Λίγο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στους Καταλανούς, ο "Παπ" θέλησε να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει τους πάντες που τον στήριξαν στον πρωταθλητή Ευρώπης.

Αναλυτικά η δήλωση του Έλληνα διεθνή φόργουορντ:

"Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα στη ζωή μου, γιατί κλείνει για μένα το σπουδαιότερο κεφάλαιο στην μέχρι τώρα μπασκετική μου διαδρομή.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που με πίστεψε, μου έδωσε χρόνο συμμετοχής στην Α1 και με βοήθησε να εξελιχθώ αγωνιστικά, να ανδρωθώ μπασκετικά και να πετύχουμε όλοι μαζί όσα σπουδαία καταφέραμε τα τελευταία χρόνια.

Οι πρόεδροι της ομάδας κ.κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλοι είναι οι άνθρωποι που με πίστεψαν πολύ και με προσωπικές τους ενέργειες με έφεραν στην ομάδα. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για την τιμή που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη και στήριξη που μου παρείχαν.


4 χρόνια υπέροχα, 4 χρόνια γεμάτα μόνο ευχάριστες στιγμές, γιατί αυτές μένουν και θα μείνουν για πάντα μέσα στην καρδιά μου όπως και οι φίλαθλοι της ομάδας, που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν, όπως άλλωστε έκανα κι εγώ με αυτούς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους προπονητές μου κ.κ. Γιαννάκη, Ίβκοβιτς και Μπαρτζώκα και στα προπονητικά teams, staff και ιατρικά teams της ομάδας. Και φυσικά σε όλους τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα 4 ανεπανάληπτα χρόνια.

Καλή τύχη στην ομάδα και εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Κώστας Παπανικολάου".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ