2013-07-20 17:45:39
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: Ο Χακόμπο έχει το προβάδισμα για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα
Σε δέκα μέρες αρχίζει η φετινή αγωνιστική σεζόν για τον ΠΑΟΚ με ένα σπουδαίο παιχνίδι, το πρώτο για τα προκριματικά του Champions League στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα με αντίπαλο την ουκρανική Μέταλιστ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και ο Χουμπ Στέφενς δείχνει να καταλήγει σε ένα πρώτο πλάνο για την ενδεκάδα.

Λογικά την τελική πρόβα θα κάνει στο προσεχές φιλικό παιχνίδι με τη γαλλική Νις στην Τούμπα, εκεί όπου ο κόσμος του «δικεφάλου» θα έχει την ευκαιρία να δώσει δυναμικό παρόν.

Σύμφωνα με όσα έδειξε λοιπόν ο Ολλανδός τεχνικός, ο Χακόμπο έχει το προβάδισμα για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα έναντι του Γλύκου.

Στο κέντρο της άμυνας ο Κατσουράνης βελτιώνεται και καθιερώνεται με παρτενέρ τον Πορτογάλο Βίτορ, που έκλεψε τις εντυπώσεις στην προετοιμασία. Σταθερή αξία στο αριστερό άκρο είναι ο Λίνο, ενώ μάχη θα γίνει για τη δεξιά πλευρά ανάμεσα στον νεοαποκτηθέντα Σκόνδρα, τον Κωνσταντινίδη αλλά και τον Κίτσιου.


Στη μεσαία γραμμή, όπου υπάρχει συνωστισμός, φαίνεται ότι Λάζαρ και Τζιόλης είναι το δίδυμο που θα καταλάβει τις θέσεις των αμυντικών χαφ, Ολίσε και Λούκας προτιμώνται για τα άκρα, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα και οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης για την επιθετική γραμμή.

Ημέρα ξεκούρασης

Ολόκληρο ρεπό μετά από πολλές μέρες θα απολαύσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Η ομάδα επέστρεψε χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, σήμερα οι παίκτες θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες και θα βρεθούν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα και από αύριο θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους με απογευματινή προπόνηση στην Τούμπα, που θα είναι μάλιστα ανοιχτή για τον κόσμο έπειτα από σχετικό αίτημα του Στέφενς.

Στο Κίεβο ο Γ.Χ.

Στην ουκρανική πρωτεύουσα θα βρεθεί σήμερα ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο εκ των συνεργατών του Στέφενς θα παρακολουθήσει από κοντά τη Μέταλιστ, η οποία αγωνίζεται στις 19.30 κόντρα στην Άρσεναλ Κιέβου και θα μεταφέρει στον Ολλανδό προπονητή τα συμπεράσματά του για την αντίπαλο του «δικεφάλου» στα προκριματικά του Champions League.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΝ... ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΜΑΣΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΝ... ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΜΑΣΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ