2013-07-20 18:45:04
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Σε κινητικότητα 40 υπάλληλοι της Περιφέρειας - Που τοποθετούνται
Περισσότεροι από 40 υπάλληλοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εντάσσονται στο πρόγραμμα "κινητικότητας" και μεταφέρονται σε άλλες κρατικές Υπηρεσίες. Στην μεγάλη πλειονότητα τους τοποθετούνται σε Αστυνομικά Τμήματα, σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης και σε Ασφαλιστικούς Οργανισμούς στη Δυτική Ελλάδα.

Σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με το σύνολο των υπαλλήλων που φεύγουν από τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας με σκοπό να καλύψουν άλλες ανάγκες στον δημόσιο τομέα.

Ο Περιφερειάρχης τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην Περιφέρεια και στην Αυτοδιοίκηση και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Παράλληλα, τούς επεσήμανε ότι η δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα και την κοινωνία επιβάλλει θυσίες απ' όλους και πρόσθεσε ότι η παρουσία τους ήταν σημαντική και αναγνωρισμένη στην στερέωση του θεσμού της αιρετής Περιφέρειας.

Οι 40 υπάλληλοι προέρχονται και από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας (Αχαία, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ