2013-07-20 23:32:03
Φωτογραφία για ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Ο ΒΙΚΤΟΡ
Από τα χέρια του πέρασε και περνάει πολλή δουλειά. Ο Βίκτορ Σάντεσεθ, στενός συνεργάτης του Μίτσελ, είναι ένας άνθρωπος-κλειδί για τις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ο Βίκτορ είναι το άτομο που ανά πάσα ώρα και στιγμή μεταφέρει στους παίκτες τις οδηγίες του Μίτσελ. Ο βοηθός που έτρεχε στο πλάι τους στην προετοιμασία, που τους καθοδηγούσε σε κάθε άσκηση, που μιλούσε ακόμα και προσωπικά σε παίκτες και που δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει ισπανικά, πορτογαλικά, ελληνικά, αγγλικά και όχι μόνο για να γίνουν σωστά οι ασκήσεις, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Υπήρχαν δε και περιπτώσεις που ο Ισπανός τεχνικός είχε την γενική εποπτεία των ασκήσεων με τον Βίκτορ να είναι μέσα στο γήπεδο και να διευκρινίζει αναλυτικά (ακόμα και να δείχνει κινήσεις) το τι ζητά από τους ποδοσφαιριστές. Με άλλα λόγια η δουλειά του στενού συνεργάτη του προπονητή των ερυθρόλευκων είναι και πολλή αλλά και εξαιρετικά σημαντική.

Δεν είναι τυχαίο πως έπειτα από κάθε προπόνηση ο Μίτσελ είχε διαρκείς συνομιλίες με τον Βίκτορ για την προπόνηση και την εικόνα των παικτών. Πέραν αυτού και εκεινος είχε συνεχόμενα τετ α τετ με ποδοσφαιριστές, ρωτώντας τους το πως τους φαίνονται οι προπονήσεις, τι προβλήματα έχουν και ενίοτε τους έκανε επισημάνσεις και παρατηρήσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ