2013-07-21 10:40:04
Φωτογραφία για ΠΑΝΟΦ : ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΟΝ ΧΑΪΝΣ Ο ΜΕΣΙΝΑ, ΑΝ ΚΑΙ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Σίγουρος πως ο Ετόρε Μεσίνα θα αξιοποιήσει τον Κάιλ Χάινς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Σεργκέι Πανόφ.

Ο πρώην Αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Ετόρε Μεσίνα έχει τη δυνατότητα να τον αξιοποιήσει στο έπακρο, σύμφωνα με τον Πανόφ.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός διευθυντής της Νίζνι τόνισε πως ο Πάργκο θα αποδειχθεί πιο χρήσιμος από τον Τεόντοσιτς, ενώ θεωρεί πως ο Νίκος Ζήσης δεν αποκτήθηκε από την Ούνιξ Καζάν για να γίνει πρώτο… βιολί.

«Ο Πάργκο βάσει σωματοδομής είναι πιο δυνατός από τον Τεόντοσιτς και μπορεί λόγω της περισσότερης θέλησης που δείχνει να είναι πιο χρήσιμος από τον Μίλος. Με την απόκτηση του Πάργκο, η ΤΣΣΚΑ μπορεί να “απλώσει” το παιχνίδι της», είπε αρχικά ο Σεργκέι Πανόφ και πρόσθεσε:

«Αν και ο Μεσίνα έχει πιο πολλές λύσεις πια, η ομάδα έχει μικρότερο μέσο όρο ύψους
. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να αξιοποιήσει τον Χάινς. Ο Αμερικανός κατέκτησε δύο συνεχόμενες χρονιές την Ευρωλίγκα και φέτος έχει την ευκαιρία να το κάνει αυτό και τρίτη φορά, όπως έκανε στο παρελθόν η Γιουγκουπλάστικα. Φυσικά και είναι δύσκολο να παίζεις για τρίτη σερί χρονιά σε τόσο υψηλό επίπεδο, αλλά πιστεύω πως ο Μεσίνα μπορεί να δώσει κίνητρο στον Χάινς. Τώρα, αναφορικά με τον σταρ της ομάδας, αυτός δεν είναι ο Χάινς, αλλά οι Βίκτορ Χριάπα και Αντρέι Βοροντσέβιτς, με τον Αμερικανό απλά να αποτελεί μία σημαντική προσθήκη που θα βοηθήσει αρκετά».

Για την απόκτηση του Νίκου Ζήση από την Ούνιξ Καζάν: «Δεν νομίζω πως ο Ζήσης θα γίνει το πρώτο “βιολί” της Ούνιξ. Ωστόσο, η ελληνική παρέα θα τον βοηθήσει αρκετά. Μην ξεχνάμε το Σεπτέμβριο, ο Ζήσης και οι συμπαίκτες του στην Ούνιξ, Κώστας Καϊμακόγλου και Ίαν Βουγιούκας θα συμμετέχουν στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Αυτό, όμως, θα τους βοηθήσει στο να συνηθίσει ο ένας το παιχνίδι του άλλου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ