2013-07-21 12:31:10
Φωτογραφία για O Κάμερον απαντάει στο μεγαλύτερο ερώτημα της ταινίας Τιτανικός - Γιατί ο Ντι Κάπριο δεν ανέβηκε στη σχεδία;
Τη φήμη που κυκλοφορεί εδώ και χρόνα και αναφέρει πως οι δύο πρωταγωνιστές του Τιτανικού Jack και Rose θα μπορούσαν να είχαν σωθεί και οι δύο (και όχι μόνο η Kate Winslet), διέψευσε σε δηλώσεις του, ο σκηνοθέτης της ταινίας James Cameron.

Συγκεκριμένα η φήμη αναφέρει πως στην ξύλινη αυτοσχέδια σχεδία θα μπορούσε να μπει και ο Jack (Leonardo Di Caprio) καθώς υπήρχε χώρος.

"Ουσιαστικά δεν υπάρχει θέμα για το χώρο αλλά για το πως θα έπλεε. Όταν ο Jack έβαλε τη Rose στη σχεδία προσπάθησε να μπει σε αυτή. Δεν ήταν ηλίθιος, δεν ήθελε να πεθάνει. Ωστόσο, η σχεδία πάει να βουλιάξει. Είναι ολοφάνερο πως μπορεί να πλεύσει μόνο με έναν άνθρωπο. Έτσι ο Jack αποφασίζει να είναι η Rose πάνω στη σχεδία αντί να βουλιάξουν και οι δύο", εξήγησε ο σκηνοθέτης.

"Εάν ανέβαινε και εκείνος θα ήταν κατά το ήμισυ μέσα στο νερό και ακόμα και αν κρατούσαν ισορροπία θα είχαν πεθάνει", συμπλήρωσε.

Μάλιστα, το θέμα για το αν τελικά θα χωρούσαν και οι δυο στη σχεδία θα παρουσιαστεί στην εκπομπή "MythBusters" όπου προβάλλεται από το Discovery Channel και ασχολείται με την επιστημονική εγκυρότητα σκηνών σε διάφορες ταινίες και σήριαλ.

Πηγή: NME
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ