2013-07-21 12:35:03
Φωτογραφία για Παίζουν για τον Παναθηναϊκό οι Καρέλης και Κλωναρίδης
Φήμες θέλουν τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται κοντά σε νεαρό Έλληνα επιθετικό με τα ονόματα των Καρέλη, Κλωναρίδη να έρχονται στο προσκήνιο αν και ο πρώτος πλησιάζει στον Άρη

Θυμάστε τη διαφήμιση που έλεγε "κιθαρίστας ή ντράμερ"; Κάπως έτσι μοιάζει η υπόθεση της απόκτησης δεύτερου επιθετικού στον Παναθηναϊκό, που έχει και λίγο άρωμα... από Θεσσαλονίκη.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή για να μην μπερδευτούμε και στο τέλος ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Εδώ και 2-3 ημέρες υπάρχει η πληροφόρηση πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση νεαρού Έλληνα επιθετικού, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα άκρα.

Αμέσως τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτά του Νίκου Καρέλη και του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Και οι δυο περιπτώσεις, ωστόσο, έχουν τις δυσκολίες τους.

Ο Καρέλης είναι εξαιρετική λύση και μάλιστα μπορεί να μείνει ελεύθερος από την Άμκαρ στην οποία αγωνίζεται σήμερα (αναμένεται ταξίδι του εκπροσώπου του στην Ρωσία). Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στα άκρα, είναι γρήγορος, με δυνατό σκαρί και με καλή τεχνική.


Το μοναδικό μειονέκτημα που μπορούμε να βρούμε αφορά στα τελειώματα, κάτι το ποίο διορθώνεται μέσα από τα παιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιαννιώτα και είναι πιθανόν ήδη να έχουν γίνει οι πρώτες επαφές. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, η πλευρά του ποδοσφαιριστή ισχυρίζεται πως επίσημη πρόταση δεν υπάρχει ακόμα, κάτι που ίσως αλλάξει ακόμα και τις επόμενες ώρες.

Μπέρδεμα με Κλωναρίδη

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και νυν της Λιλ έχει μία ρήτρα για τους ελληνικούς συλλόγους. Το θέμα είναι περίπλοκο από τη στιγμή που η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται υπό καθεστώς εκκαθάρισης, δεν γνωρίζουμε αν η ρήτρα ισχύει σε περίπτωση δανεισμού και τι θα συμβεί μετά τις 15 Αυγούστου που, θεωρητικά, θα έχει διαλυθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αν ο Κλωναρίδης είναι ο εκλεκτός, τότε ίσως χρειαστεί να περιμένουμε κάποιες ημέρες για τους λόγους που αναφέραμε πιο πάνω.

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του νεαρού Βέλγου θυμίζουν τον Λέτο, αφού είναι μεν ακραίος επιθετικός, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή σε έναν ελεύθερο ρόλο.

Καρέλης ή Κλωναρίδης λοιπόν; Ή μήπως κάποιος άλλος;

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ