2013-07-21 15:02:02
Φωτογραφία για Σταμάτης Μαλέλης: «Χαίρομαι που μετά 11 χρόνια γυρίζω στο σπίτι μου στο ΣΚΑΪ» (video)
Ο Σταμάτης Μαλέλης, από τη Νάξο, όπoυ απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές, επέλεξε να επιβεβαιώσει, μιλώντας στο Naxos News, ότι επιστρέφει στο ΣΚΑΪ, που το χαρακτηρίζει σπίτι του Ο δημοφιλέστερος γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης με μακρά και σημαντική πορεία στο χώρο, γιόρτασε τα γενέθλιά του στη Νάξο, αμέσως μετά την άφιξή του στο νησί, το οποίο επανειλημμένως είχε προβάλει από το Star, όμως ποτέ δεν είχε επισκεφθεί μέχρι σήμερα. Προσκεκλημένος της ΕΑΣ Νάξου και έπειτα από τη συνεχή επιμονή του Δημήτρη Καρούση, έφτασε στο νησί με αγαπημένους φίλους και δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη Νάξο...

Στη θέση του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, σε αυτό που άλλωστε ξέρει πολύ καλά να κάνει, επιστρέφει, με ιδιαίτερη χαρά όπως διαπιστώσαμε, ο δημοφιλέστερος διευθυντής ενημέρωσης της τηλεόρασης, ενώ παράλληλα θα έχει και για πρώτη φορά καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.


Το πρότυπο ενημέρωσης του ΣΚΑΪ δεν θα αλλάξει, αλλά θα ενισχυθεί, επισημαίνει.

Άλλωστε, όλοι θυμούνται ότι ήταν ο πρωτοπόρος και στην εξέλιξη που είχαν τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών.

Ο Σταμάτης Μαλέλης, στην πρώτη συνέντευξή του μετά από την παραίτησή του από το STAR, απευθύνει τις ευχαριστίες του στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, που του έδωσε τη χαρά δημιουργίας μέσα από το STAR.

Η προβολή των τοπικών προϊόντων, που υποστήριζε συνεχώς ο Σταμάτης Μαλέλης, ως βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη της οικονομίας, όπως δηλώνει, θα συνεχιστεί, αφού ο ΣΚΑΪ έτσι κι αλλιώς προσπαθεί προς αυτή την κατεύθυνση και ενισχύει στην πράξη θέματα που απασχολούν την περιφέρεια.

Όσο για το που αποδίδει το γεγονός ότι είναι ο δημοφιλέστερος διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, λέει, ότι πολύ απλά είναι πάντα ο εαυτός του. (Μας εντυπωσίασε η αναγνωρισιμότητα που έχει και εκδηλωνόταν συνεχώς όση ώρα βρεθήκαμε μαζί του).

Η επίσημη ανακοίνωση από το ΣΚΑΪ για τη συμφωνία με το Σταμάτη Μαλέλη, αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

Ο ίδιος πάντως, όπως επισημαίνει, επέλεξε και αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα, αφού μετά και από λίγες ημέρες διακοπών και στα Κουφονήσια μετά τη Νάξο, θα επιστρέψει στην Αθήνα και στο ΣΚΑΪ.

www.markos.tv
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ